Včelárska ulica-zviera-túlavé

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
R B 17. septembra 2020

14.9.2020 v ranných hodinách 4.10hod. odchádzal môj syn do práce, z ulice Včelárska smerom na ulicu Puškinovu, pričom medzi ihriskom a chodníkom sa nachádzali diviaky ktore sa rozbehli smerom k nemu. Našťastie stihol ujsť a diviaky ho neprenasledovali. Ak by však tadiaľ išiel niekto starší, alebo by nestihol reagovat mohlo by to skončiť nešťastím. V tejto lokalite sú miesta rozryte diviakmi už dlhšiu dobu. Zaujímalo by ma či sa týmto problémom niekto zaoberá, ake su opatrenia a ako sa majú obyvatelia tejto lokality zariadiť.? Ďakujem za skorú odpoveď.

18. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Odpoveď zabezpečí oddelenie životného prostredia.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
26. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v lokalite na základe rozhodnutia Okresného úradu a na základe zmluvy o spolupráci s príslušným poľovníckym spolkom prebieha odlov na nepoľovných plochách v intraviláne mesta Prievidza na reguláciu diviačej zvere.

Oddelenie životného prostredia
04. september 2021

R

Diviačia rodinka na prechádzke medzi Včelárskou a Puškinovou ulicou.. Naozaj sa nemôže nič zlé stať? Alebo sa to bude riešiť až keď sa stane?
22. september 2022

Jaroslav

Mestský park Prepadliská a priľahlé ulice sú od zotmenia do svitania safari parkom pre diviaky. Nie je príjemné večer na chodníku stretnúť stádo diviakov, prípadne vidieť ako rozrývajú zem vedľa chodníkov a plotov. Ich počet sa každoročne zvyšuje. Naoaj sa s tým nedá nič robiť?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania