Ulica M. Mišíka-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Lucia Mikulova 21. septembra 2020

Dezolatny stav chodníkov.nie je mozne prechádzať ani len s kociarmi.v obdobi dazdov ludia chodia radsej po ceste kedze vsade su neprechodne mláky.

21. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí oddelenie výstavby.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
28. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetný chodník na Ulici M. Mišíka vykazuje, vzhľadom na vek realizácie, porušenie kombináciou viacerých porúch – celkový pokles časti z dôvodu neúnosného podkladu, prípadne chýbajúcimi podkladnými vrstvami chodníka, parkovanie vozidiel na konštrukcii chodníka a s tým súvisiaca zvýšená záťaž od motorových vozidiel. Z uvedeného dôvodu je riešením kompletná rekonštrukcia predmetnej časti chodníka s obmedzením parkovania na chodníku. Objem požiadaviek na plošné opravy komunikácií výrazne prevyšuje možnosti rozpočtu mesta Prievidza. Výber konkrétnej lokality pre opravy a rekonštrukcie prebieha v spolupráci s príslušným Výborovom volebného obvodu.

V súvislosti so súčasnou situáciou pripravujeme podklady k programovému rozpočtu pre nasledujúce obdobie (2021 – 2023) pre akciu: Oprava miestnych komunikácií a chodníkov. Odporučíme uvedenú komunikáciu - chodník na Ulici M. Mišíka, zaradiť do pripravovaného materiálu.

Oddelenie výstavby

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania