Chodník znečistený štrkom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 24. júla 2014

Z chodníka vedľa cesty Vl. Clementisa síce boli pred nejakým časom odstránené zvyšky liateho asfaltu, akosi sa ale zabudlo na jeho vyčistenie. Úsek chodníka na fotke je silne znečistený štrkom. Kedy bude vyčistený, aby bol normálne schodný ?

25. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu. Vyčistenie chodníka zabezpečíme prostredníctvom VPP pracovníkov.

Michal Ďureje
hovorca mesta
16. september 2014

Anonymný užívateľ

Horná časť chodníka od ulice Energetikov bola vyčistená. Avšak približne od polovice je chodník stále pokrytý vrstvou štrku a rozmrveného betónu.ň
Kedy bude konečne chodník poriadne vyčistený ?
19. september 2014

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet bol vykonaný dňa 3.9.2014, chodník bol vyzametaný a vyčistený od buriny

Viera Cisíková
Hlavný koordinátor
aktivačných činnosti
Mestský úrad
23. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dnes -štvrtok 23.10. o 13.00 h sme vykonali kontrolu predmetného chodníka. Na kontrole som sa zúčastnil osobne za prítomnosti koordinátora VPP pracovníkov ako aj jeho nadriadenej zamestnankyne.
Prikladám detailné fotky z povrchu chodníka, ktoré poukazujú na to, že chodník je vyčistený. Ide o klasický betónový povrch, ktorý samozrejme je pórovitý, ale v žiadnom prípade nie je nebezpečný pre chodcov, dokonca na ňom nestojí voda, či nečistoty. Chodník je čistý a podnet pokladáme za vyriešený.
Ak máte iný názor, pozývame autora podnetu na ďalšiu inšpekciu, za účasti priamo autora podnetu. Prosím stanovte dátum a čas a predmetný chodník prekontrolujeme aj za vašej účasti, pričom Vy nám poukážete na nedostatky, ktoré nám nie sú známe.

Fotky detailov povrchu chodníka som urobil v mieste, kde autor prilžil aktualizáciu podnetu.


Michal Ďureje
hovorca mesta
27. október 2014

Anonymný užívateľ

Myslím, že je zbytočné,aby opodstatnenosť takéhoto podnetu musel preverovať hovorca mesta. V podnete nebolo uvedené, že chodník nebol očistený. Avšak horná časť chodníka bola pozametaná poriadne, zostávajúca bola pozametaná lajdácky. Nikto samozrejme neočakáva, že bude chodník po vyčistení hladký ako zrkadlo. Avšak lajdácku robotu by mal koordinátor VPP určite rozpoznať.

Rovnako bol "vyriešený" aj podnet týkajúci sa zaneseného žľabu vedľa tohto chodníka. Hoci niekoľko metrov nebolo vôbec vyčistených, podnet bol vyriešený. Kde bol aj v tomto prípade koordinátor VPP ?
06. november 2014

Anonymný užívateľ

Vidím, že viacero pracovníkov samosprávy by potrebovalo vyšetrenie u očného lekára. Na priložených fotkách z 5.11. ZRETEĽNE vidieť, ako mizerne je pozametaná spodná časť chodníka, nachádza sa na ňom množstvo rozmrveného betónu a vrstva storočného betónového prachu. Hoci je betón v zlom stave, takýto bordel JE MOŽNÉ bez problémov pozametať. Chcelo by to ale chuť pracovať poriadne a tiež zakúpiť poriadne cestárske metly (na fotke), s ktorými sa dá aj skutočne zametať.

Podnet nepovažujem za vyriešený.
16. júl 2015

Anonymný užívateľ

Množstvo štrku a iného neporiadku sa na chodníku utešene zväčšuje. O dôkladnom pozametaní sa určite neuvažuje a navyše je na značnej časti "chodníka" stav betónu taký katastrofálny, že o chodníku sa už nedá ani hovoriť....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania