Krajná ulica-zavýjanie psíkov z útulku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Johnny 19. júna 2023

útulok pre psov v Prievidzi na Ukrniskách mi nepríde v poriadku , že počuť vytie psov až na ulicu Krajná na starom sídlisku. Dá sa s tým niečo spraviť? Dnes 19.6. celá rodina do rána hore.

19. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Situáciu preveríme a poskytneme stanovisko.
Kedy? Po preverení situácie

Dalibor Snoha
Mesto Prievidza
20. jún 2023

Ferdinand Polák

Vytie psov nieje s útulku na úkrniskách... Vytie pochádza od psov, ktoré sa nachádzajú pri mŕtvom ramene za Uniklinikou... Je tam mnoho psov vo volierach aj na reťazi a tie vyjú vo dne aj v noci a tie je počuť na celú Prievidzu...
Prievidza s tým veľa nespraví, nakoľko sa psy nachádzajú na pozemkoch, ktoré spravuje Bojnický Urbár a spadajú pod kataster mesta Bojnice...

Ale určite treba s tým niečo robiť lebo je to na dennej báze a tých psov je tam mnoho....
21. jún 2023

Johnny

Dobrý deň pán Polák , ďakujem Vám za reakciu. Každopádne máme ešte políciu a kontrolné orgány štátnej veterinárnej správy. Len sa čudujem , že celé Zapotôčky a ostatné časti mesta, koľko obyvateľov a evidentne to nikomu nevadí , respektíve nikto nehlási problém. Alebo , ako píšete nikto nerieši tento problém ďalej.

Pekný deň prajem
21. august 2023

Zuzana

Dobrý deň,

dnes v skorých ranných hodinách bolo počuť na Malej ulici (Staré sídlisko) hlasné zavýjanie značného počtu psov. Jednak je to rušivé v čase nočného pokoja na stranu druhú bude s najväčšou pravdepodobnosťou niečo v neporiadku s miestom držania, resp.chovania týchto psov. Zaujímalo by ma teda ako pokračuje preverejie tejto situácie.

Ďakujem
22. august 2023

Odkazprestarostu.sk

Podnet opätovne preposlaný samosprave. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania