Zhorené plastové kontajnery na triedený odpad.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 04. augusta 2013

Dobrý deň
v noci 2.8.2013 niekto podpálil plastové kontajnery na konci obytného domu na ul.Svätoplukova 101/41-47.Neviem či mesto o tom vie,ale je tam spálenište,ktoré treba upratať a umiestniť nové kontajnery.Ďakujem.

04. august 2013

John Deere

a takto sa mrhá peniazmi, kôli nejakým debilom čo musia ničiť všetko čo im pride do ruky
07. august 2013

Odpoveď samosprávy

Odpoveď a prípadné riešenie predmetného podnetu zabezpečí Oddelenie výstavby a životného prostredia. O ďalšom postupe Vás budeme na tomto mieste informovať .

Michal Ďureje
hovorca mesta
10. september 2013

Odpoveď samosprávy

Lokality so zhorenými nádobami máme zmonitorované, ide aj o ďalšiu lokalitu v meste, ktorá bola zničená vandalizmom. Keďže išlo o poškodenie majetku mesta neznámym páchateľom, stav preverovala polícia a poisťovňa a preto aj vyčistenie stanovíšť bolo zabezpečené až po zadokumentovaní stavu. Na predmetné stanovište bude umiestnená nová sada nádob na triedený odpad.


Beata Drozdová
referent životného prostredia MsÚ
01. október 2013

Anonymný užívateľ

Minuly týždeň boli umiestnené nové kontajnery na triedený odpad,ale chýba tam modrý kontajner na papier.Bol to úmysel,aby zase nejaký debil to nezápalil,alebo bude kontajner na papier doplnený?
01. október 2013

Anonymný užívateľ

Dobrý deň,minulý týždeň boli umiestnené nové kontajnery na triedený odpad,ale chýba tam kontajner na papier.Bol to úmysel,alebo bude kontajner dodatočne umiestnený?
28. október 2013

Odpoveď samosprávy

Spoločnosti TEZAS bola zaslaná písomná objednávka na zakúpenie 1100 L nádob na papier, kontajner bude dodaný na stanovište dodatočne.



Monika Majdanová
referent pre komunálne
odpadové hospodárstvo
Mestský úrad

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania