Otváracie hodiny

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Iva 06. júla 2015

Autoumývareň na Žarnovej ulici má otváracie hodiny od 8:00 do 18:00 hod. Pravidelne sa stáva, že umývajú autá už o 7:30, niekedy aj skôr. Znie to ako banalita, ale už je dosť, keď to musíte počúvať každý boží deň v rámci ich otváracej doby, nie ešte mimo nej.
Odpoveď, že treba zavolať mestskú políciu, obrátiť sa na hygienu a pod. nemá význam, to nepomohlo. To už sme skúšali, keď umývareň otvorili.

08. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Nie je správne tvrdiť, že kontrola zo strany MsP, prípadne štátnej hygieny a iných inšitúcií je neúčinná, resp. nepomohla. Sankcie vo forme opakovaných, následných finančných sankcií sú vždy vyššie.
Majiteľ je povinný dodržiavať prevádzkový čas prevádzky. Vykonáme kontrolu prostredníctvom Referátu obchodu a cestovného ruchu MsÚ. Jej čas nebudeme špecifikovať.

Michal Ďureje
hovorca mesta
27. august 2015

Odpoveď samosprávy

Na základe uvedeného podnetu hliadky MsP vykonávali od 3.8.2015 do 17.8.2015 kontroly otváracích hodín, pričom nebolo zistené žiadne porušenie.

Tamara Mujkošová
Sekretariát MsP Prievidza
K. Novackého 14
Prievidza
22. október 2015

Odpoveď samosprávy

Boli vyjkonané ďalšie dve kontroly uvedenej prevádzky. Porušenie otváracích hodín sa nepotvrdilo. Ak budete svedkami, že predmetná prevádzka práve porušuje otváracie hodiny ihneď privolajte Mestskú políciu.

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania