Čierna stavba pre imigrantov ?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Obyčajný Prievidžan 31. decembra 2015

V mestskom parku za plavárňou ktosi prerába bývalé 2 školské budovy bývalej ZŠ III na ul. Sama Chalupku na nejaké čudné ubytovne, celé okolie je zakydané blatom, terén je rozbahnený a blato zozvláčené po mestskej dopravnej komunikácií a aj po chodníku v parku za plavárňou. Stavebné práce sú vykonávané potajomky, v tichosti tam pracovali aj dňa 29.12.2015 - nikde nie je tabuľa s názvom a účelom stavby, s menom investora, hlavného zhotoviteľa a gen.projektanta. Ani na webe www.prievidza.sk som nič o tejto čudnej prestavbe nevidel napísané. Preto sa pýtam spolu s obyčajnými občanmi mesta Prievidza aký je účel prestavby bývalej školy na ubytovne :
a) ubytovňa pre utečencov z moslimských krajín blízkeho východu ?
b) ubytovňa pre neprispôsobivých občanov ?
c) ubytovňa pre sociálne slabých ?

05. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Predmetná stavba (býv.pavilón základnej školy) bol odpredaný súkromnému investorovi, ktorý v tejto lokalite realizuje svoj projekt. Stavba má všetky stavebné povolenia. Investor plánuje vybudovať v danom objekte byty pre súkromné osoby.
Myslíme si, že týmto sme obsiahli odpovede na všetky vaše otázky.
Zároveň si dovolíme konštatovať, že nemáme informácie o existencii investora, ktorý by na Slovensku investoval finančné prostriedky do projektov ktoré uvádzate.



Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania