Pavilóny bývalej ZŠ.S.Chalupku 3

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
milan 24. februára 2014

pavilony byvalej zs.s.chalupku 3....su v dezolatnom stave.to je uz roky zname...ale ze sa nepodarilo tie priestory dodnes zapezpecit..pripadne vycistit,je nepochopitelne.je evidentne,ze je z tej budovy stale co odnasat...nasvedcuje tomu zrolovany gumolit trciaci z okna...ktory moze niekoho ohrozit...tak isto moze ohrozit aj vyyhodene rozbite okno, par metrov na trave ,lenkusok od mestskej plavarne a od frekventovaneho chodnika veduceho smer bojnice.je pre mna nepochopitelne,ze v priestore skol a zony oddychu sa nic do teraz nespravilo s tymito priestormi..aj za cenu..ze to niekomu daruje mesto na 100 rokov.za predpokladu,ze sabude niekto o to starat a zveladi to.

24. február 2014

ggg

Je zaujimave,ze ako niektori nasi občania maju zmysel pre poriadok a čistotu.A hlavne od minulero roka,ked mesto zrušilu zmluvu s Tezasom.Neprejde jeden tyzden aby niekto neposlal fotku.cele roky tu bol neporiadok ,plus trava po pas a niektori občania -stazovatelia boli ticho.Pan Milan rad by som poznal vaš nazor,čo je pre občanov horsie nejake okno čo tam nehali bezdomovci alebo ten velky dlh mesta čo tu nechalo predosle vedenie s panom primatorom
24. február 2014

Martin B

Má sa to rekonštruovať na bytový dom.
25. február 2014

milano

3g....kedze sa pytate mna..odpoviem.pre mna ako obcana,je horsie rozbite okno na trave..ak nahodou budem niekde vidiet rozbity dlh velky dlh mesta co tu nechalo byvale vedenie,odfotim ho a poslem..slubujem...neviem o co vam ide.ze maju obcania zmysel pre poriadok a cistotu je na skodu?...zrejme vam to prekaza a privitali by ste ulice plne smetiii..nechapem,co s tym ma zrusena zmluva s tezasom?naznacujete,ze som fanusik tezasu,?treba si pozriet od kedy sa da prispievat na tuto stranku..ci to bolo uz v dobe minuleho vedenia.
ja sa zase pozastavujem,ze je zaujimave,ze su taky ludia ako vy..co do vsetkeho tahaju nejake konspiracie,len aby si dvihli ego.moj prispevok je vecny..fotky ukazuju znecistenie verejneho pristranstva.dokonca kde je nebezpecenstvo urazu..
man v prvom rade,zaujima dlh mojej domacnosti,potom dlh nasko bytoveho domu..s tym sa da nieco robit.s dlhom mesta...niesom kompetenty nic podnikat..na to su tu ludia,ktori sa na to podujali.vedeli do coho idu..nik ich nenutil.takze..ak vam prekaza dlh mesta..skuste s tym nieco robit...mna zaujima moje okolie a pokusim sa ja nieco s tym robit.
25. február 2014

Miriam

Miriam: Dobrý deň, všetko, čo ohrozuje zdravie a život naších detí je predsa problém na okamžité riešenie, mám malé dieťa a preto som rada ak niekto na takýto problém upozornil. Ten kto má na starosti tento priestor môže byť rád, že ho dostatočne včas niekto upozornil a môže to promptne vyriešiť.
Za to naozaj ďakujem.
26. február 2014

Martin B

Táto strránke nie je o tom či niečo vyčítame samospráve. Sú to len podnety je na samospráve ako sa k nim postaví. Môže pokojne povedať , že nie su na úpravu financie a ja to budem akceptovať.
26. február 2014

Odpoveď samosprávy

Odpoveď a prípadné riešenie podnetu zabezpečí odbor výstavby spoločne s mestskou spoločnosťou Správa majetku mesta Prievidza, ktorá zabezpečuje správu mestských objektov..

Michal Ďureje
hovorca mesta
26. február 2014

ggg

Milano-Milan z Milana ak si Prievidze a vieš čitat,tak aj na internete-na stranke mesta Prievidza bolo vela krat pisane o obrovskom dlhu ktore tu nechalo predosle vedenie,tak si odpust to trapne divadielko a nemusiš nič fotit všetko najdes na internete aj vysledok hlavnej kontrolork atd.Presne pred rokom sa pisalo aj na mestkej stranke aj v nov.Prieboj a o byvalom.vedeni UNIPA a policia to stale vysetruje.Takze je toho viac a čitaj,studuj a mozes aj fotiť.Aked budes fotit aj s pani Miriam napr.od podchodu pri Safrane az po Prior tak pozor tak zamkova dlazba ma plavajuci charakter ,daj si pozor aby sisi fotak nezničil aj padnes.Tak vela stastia pan Fotograf-trošku mne pripominas M.Ferčaka nie si to ty alebo si jeho nasledovnik
26. február 2014

...

Nie je indivíduum s pseudonymom ggg náhodou príbuzným docenta kakuza nakamuru ? Suterénnou úrovňou svojich príspevkov sa mu prinajmenšom vyrovná.
26. február 2014

milano

3g....na tejto stranke,sa pridavaju podnety na riesenie a zlepsenie stavu..stavu zivotneho prostredia,verejneho poriadku ,pripadne upozornenia na porusovanie zakona..citat viem...ale zrejme vy nie.(apropo...nepamatam si,kedy sme si potykali)..takze reagujte tu na veci ktore su k rieseniu.a nie vase imaginarne vyplody fantazie..ako pisete,ze to policia vysetruje,(ak je to pravda)zrejme sa na nieco pride.,
je jedno koho vam pripominam..ak vas nieco trapi..nereagujte...pripadne..ak potrebujete nieco vysvetlit konkretne,nechajte tel.cislo...rad zavolam.vysmech a provokacie su vam zrejme vlastne.pani miriam nepoznam a ani p.fercaka.ale dam si pozor,aby som si fotak neznicil.
26. február 2014

ggg

Milano-dakum ti za poučenie o tejto stranke.aj ja viem čitat tak si budeme rozumiet.Ani ja si napamatam,kedy sme si potykali,ale ja ta povazujem za imaginarneho priatela,tak tykat.Najdi si clanok o kontrole pani Michaličkovej .Islo o problem z roku 2007 -zakazka rekonštrukcia verejneho osvetlenia atd.Najdi si to a zistiš o čo išlo.Neboj ty čo si za riešenie,zlepšenie ziv.prostredia a verejneho poriadku to na internete lahko najdes a určite sa odborne vyjadriš.Nič ma netrapi ,ale som trošku alerg.na ludi ako si ty a dalši,ktori hladaju chybu kde nie a otravuju tu z nudy ostat.ludi a skutočne problem ich nezaujmaju .Iba trapne a smiesne veci ako tvoje foto s oknom čo tam nechal bezdomovec.Nepotrebujem sa stebou porozpravat.Ak ty hej tak chod su na to odbornici a im sa mozeš vyrozpravat aj si ich odfotit.
26. február 2014

milano

odporucam........www.chocholouskov.estranky.cz/
alebo nejakeho dobreho dr..pre adolescentov.a ludi..co sa rozpravaju sami zo sebou...pripadne ,co si pisu sami so sebou.

Vítáme všechny nové pacienty v ordinaci Prof. MuDr. Chocholouška.
Specializace na choroby duševního charakteru, léčba podle potřeby, bez předpisu, bez doporučení :-) Praktikujeme skotské střiky, ordinujeme samotku, léky a dle potřeby navlékáme i svěrací kazajky.
Jelikož doktor Chocholoušek je neustále na výjezdech za pacienty, veškerou péči většinou přebírají diplomované zdravotní sestry, tzn. správci!

Ordinační doba: NONSTOP
My pro Vás makáme i svátky a víkendy :-)
Objednání předem není nutné!!!
26. február 2014

Ing. Ferćák M.

Problém je dlhodobý, podnet a porušenie zákona SMM s.r.o. o zverenom majetku riešila hlavná kontrolórka mesta, kým sa rozhýbala (zodpovednými to ani nepohlo, hrejú svoje teplé stoličky aj naďalej) dala o s o b n é rozhodnutie a odstúpila. Včera na 2. MsZ poslanci znížili cenu na 50 % a sú so svojou prácou určite s p o k o j n ý !
26. február 2014

ggg

Pardon pan milano netušil som ,ze je to s tebou tak važne-duševne.Tak prajem vela štastia a hned zajtra chod na vyšetrenie a nech ti zvyšia davku liekov na nervy,neboj dostanes sa stoho.Tak prajem uspešnu P.liečbu-pzdravujem aj tvojich priatelov-xanax,lexaurin atd
27. február 2014

A.s.:

.. administrátor (Ďureje) zruší diskusiu, preto sa neurážajte a píšte k veci ...
27. február 2014

Martin B

Jedno okno a ako sa pekne rozbehla diskusia :-)
27. február 2014

Dr. X

Je aspoň vidieť, že psychicky labilným jedincom stačí na ďalší záchvat skutočne málo :-)
27. február 2014

anička

Tie pavilóny to je smutné, ale ja mam riešenie, bývalému primátorovi spolu s vedením bývalého TEZAS by som to dal zosobniť a nanovo zrekonštrulovať majú dosť nahrabané, tak ako oni okradli toto mesto to tu ešte asi nebolo. Pán FERČAK nech sa pozrie do svojho hniezda, a nech povie prečo už nieje predseda spoločenstva, že by tiež porušil zákon, nech sa pozrie ako zdevastoval okolie kde býva. Už by mohol prestať fotit, natáčat ludí a kamerovať a zobrať lopatu a niečo aj spraviť pre toto mesto. Je to veľký kritik druhých ale sebakritika mu nevonia.Kritizuje tu nejaké okno ale čo ten jeho šrot auto čo parkuje bez pohnutia na verejnom priestranstve, z ktorého mu vytekajú prevádzkové kvapaliny
27. február 2014

Martin B

Ja by som už ukončil nadávanie na bývalé vedenie. Nikomu to nepomáha. Neobhajujem ich, ale skutočné riešenie musíme nájsť teraz.
27. február 2014

ggg

anička som rad ,ze si nazvala tento problem prav.menom a to sa vela ludom nepači aprečo lebo im bolo dobre za predos.vedenia.Tezas a byval.primator-hzds teraz uz Smer radsej vozili doo lesoparku spevacke hviezdy ako Kaja Gott,Muller atd.rad by som vedel ich honorar.Staznosti ludi boli vzdy a pan primator na novoročny prihovor povedal ,staznosti su neopodstatnene a zivot isiel dalej .Prievidza je male mesto a všetci ludia vidia ako sa im dari a ako krasne byvaju a kolko maju lux.aut .mercedes,audy,range rover,terenna toyta atd.Vraj sa nedalo viackrat kosit ,to bola dost časta vyhovorka ,ale na naftu do ich lux,´.aut sa vzdy nasla.Nech si ludia prečitaju vsyledok hlavnej kontrolork a bude im zle.Ferčak so svojim USA tričkom fotil dost často mieto bydliska kde byva primatorka mne to pripadalo ako dusevna porucha.Tezas mal ostat mestu a peniaze mali ist do mestkej kasy a nie do vrecka sukromnej spoločnosti.Ved to je nenormalne aby si sluzby mesto objednavalo sluzby u sukromnej firm.Poviem to ludovo ked chce male dieta lekvarove buchty od starej mamy ,čo vyjde lacnejsie ked ich babka sama upečie alebo ked ich babka objedna z reštauracie.Ferčak nech radsej sedi v lesoparku ktory tiez vlastni Tezas
27. február 2014

A.s.:

Pre ggg: Pán Ferčak s TEZAS nikdy nič nemal, ani teraz ,
ani v Minulosti,
pán ggg: Na 7 MsZ PD kritizoval túto spoločnosť (máj 2012) ...
Každý len hovorí, že sa kradlo, ale nikto nedáva trestné oznámenie na ...
27. február 2014

A.s.:

Pre anička: Pán Ferčák stúpil niekomu na otlak.
Pre anička: Po 13 rokoch skončilo volebné obdobie a viac nekandidoval. Založil spoločenstvo a pomáhal zakladať aj to vaše, nazrel do cudzieho hniezda, kde sa neoprávnene používajú financie z fondu opráv, miesto schôdzi sa písomne hlasuje a i.
Na spoločnom dvore upratuje pravidelne len Anička (nie anička), upratovanie na príkaz primátorky raz do roka na jar nestačí !
27. február 2014

ggg

Ferčak s Tezasom nič nemal tak si kukni strasie prispevk,kde je senor Ferčak odfozeny s tičkom USA a nadava iba na nove vedenie a pochvaluje Tezas,tak studuj-napr.7.4.2013-tema trčiace konare atd.A:s.mam dojem ze ty si ta akciovka nova na ul.Metoda tak vela staszia ,na odtĺak stupli vam a stači si na internete pozriet vysledok hlavnej kontrolorky plus znečistenie potoka hlinka a som zvedav ako dopadne audt na cintorine
27. február 2014

milan

takze....dal som podnet na samospravu...ohladom rozbiteho okna a skla na verejnom priestranstve..tak isto..som upozornil na trciaci zrolovany gumolit z okna cca 5m nad zemou.kto toto nechape,nech si ide svoje komplexy riesit niekam inam..moze si ich s p.fercakom vydebatovat kdekolvek.alebo aj s kymkolvek...
este raz,,,,,.....podnet sa tyka skla a pod.....nie byvaleho ci sucastneho vedenia..alebo minuleho tezasu ,ci sucastnych tsmp...
to sklo tam za byvaleho vedenia nebolo...videl som ho tam teraz...niesom fercak ani anicka a vase vyplody a fantazmagorie si nechajte do inej temy...ja by som ocakaval..vyjadrenie..ze je to napriklad upratane....nezaujima ma...kto komu stupil na otlak a ake tricko kto mal kedy oblecene.......
27. február 2014

kakuzo nakamura

Milan uz si trapny ked tu stale otravujes s oknom čo tam nechal bezdomovec.Keby si bol len trošku na urovni tak sa zoberieš a to okno odstraniš a mega-smiešny problem by bol vyriešeny.Ty sa chytiš nejakeho okna a opakuješ to dookokla okno.okno.okno ,mozno si uz aj zabudol čo sichcel .Upokoj sa a radsej nech ta ptrap napr.zivotne prostredie atd.taka zinkovna v byvalom nitratexe ta da prirode zabrat.Ludom sa rozpadaju domy nedaleko Prievidze atd.Su tu ovela vaznejsie starosti ako stare okno,ktore zmizne hned ako ho najde bezdomovec a podpaliho a zahreje sa a mozno si aj spekačku opečie.Nudiš sa milanko nudiš
27. február 2014

milano

stratil som iluzie o zdravom rozume...vo vasich hlavach....co tu melies ty nakamura......mali si domy stavat na normalnom pozemku. a nie teraz nariekat,ze im padaju....len taky myslienkovy impotenti dokazu neustale otravovat..s hlupostami ake velke su vsetky ine problemy...len nie ten..na ktory niekto poukaze...trapny si ty..aj s tvojim dopisovanim z viacerych nickov...aach....nic ine sa ti v hlave netvori,len podrypavanie..ked ta netrapi okno.a trapi ta ine..pis to tam...kde to bude mat dopad...tvoje papagajovanie hluposti vyvola opacny efekt...stare vedenie..stare vedenie..stare vedenie...keby si bol ty na urovni......tak sa hupaci konik zacina strachovat...
27. február 2014

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

chcel by som vyzvať diskutujúcich, aby sa zdržali osobných útokov a obvinení na jednotlivých užívateľov nášho portálu. Diskutujte slušne a vecne. Rešpektujte prosím fakt, že každý človek prikladá prioritu rôznym veciam.

Zároveň Vás chcem upozorniť, že pri vkladaní komentáru ste súhlasili, že budete rešpektovať pravidlá používania portálu Odkazprestarostu.sk

https://www.odkazprestarostu.sk/podmienky

Jakub Kmeť
27. február 2014

ggg

Milano bola chyba ze som na teba reagoval si ....vraj oni mali stavat na normalnom pozemku a kto ten normalny pozemok schvaluje oni alebo to ma na starosti nejaky stavebny urad,stavebne povolenie atd.Je mne luto ludi čo tam maju domy a stat na nich kasle ,zadlzena Prievidza dala 60tisic euro a super stat pod vedenim Smeru dal 30tisic aj minister tu bol aj s poslancom Janošom ,no som strasne zvedav.ako im pomozu.Mna trapia ludia ako ty a zial je vas viac a riadiš sa heslom z cudzieho krv netečie a zide z oči zide z mysle tak nech sa ti dari a počul si ze sidlisko žabnik je postavene na močarisku.zaba-žabnik tam tiez moze dojst k problemom a milan-milano chod radsej na pivo a neotravuj
28. február 2014

Martin B

Ale veď už úplne prestaňte. Táto stránka je na to aby sme dali podnet samospráve. Ja tiež by som rád upratal sám, ale keď nie je blízko koš tak si myslím že toto riešenie je správne a s reakciami samosprávy som zatiaľ spokojný. Čo bolo za predchádzajúceho vedenia to už riešiť nemusíme.
28. február 2014

ggg

Peter Novak zaujimavo si to vyriešil,hlavne ten koniec.Co bolo za predch.vedenia to uz riešit nemusime a tak prečo byvale vedenie-opozicia kazdu chvilu kritzuje nove vedenie napr.v Prievidzku atd.Trošku mne to pripomina film čiern baroni Co bolo bolo Terazky som majorom ja
28. február 2014

Martin B

Keď sa terajšiemu vedenie zdalo že je situácia nereišitelná nemusela do vedenia mesta ísť. Keď sa o vedenie mesta uchádzali vedeli aký je stav a prebrali aj zodpovednosť že ho uúravia. Začať pred koncom obdobia nadávať na predchádzajúce vedenie je nezodpovedné a nelegitýmne.
28. február 2014

kakuzo nakamura

Peter Novak to mysliš vazne.Terajsie vedenie cele rok tu upozornovalo minule vedenie na stale vačši dlh mesta atd.a isli do volieb aby to zmenili a podarilo sa dlh sa zmensuje,mesto Prievidzia opeklnela,vačši poriadok je,kosi sa viackrat do roka,stale sa niečo rekonštrujuje atd.ja neviem ty nemas oči.od volieb vyse troch rokov tu nove vedenie krit,byvale vedenie a aky obrovsky dlh tu nechali ty nečitas spravy.Nezodpovedne bolo čo tu bolo 20rokov a preto ta Prievidza tak vyzera sa zobud
28. február 2014

marcof

No toto som si nenechal újsť a dočítal som to do konca. Bol tu podaný podnet, na odstránenie problému a tu sa začala osobnostná prestrelka hraničiaca k osobnostným invektívam a úplne ste sa odklonili od témy. Tento portál bol založený za istým účelom a myslím, že daný používateľ, ktorý sem podnet dal ho aj splnil. A je hádam jedno či to bol Fero, Jožo alebo Anča. Podnet vložený a čaká sa na reakciu a prípadnú odpoveď.
Tak isto sem vkladám podnety, keď sa mi niečo nepáči tak to odfotím popíšem a pošlem....a zatial všetky boli kladne vybavené.
28. február 2014

ggg

Marcof,Milano,Ferčak a dalši fotaci,čo tak ist a ten neporiadok upratat a fotit radsj prirodu atd.
28. február 2014

Zdenko

Vazeni administrator, uzivatel ggg neustale uraza a verbalne napada diskutujucich, ktori sem vkladaju prispevky podla pravidiel. Myslim, ze neznama osoba pod ggg vobec nediskutuje s pravidlami a navrhujem tuto osobu zablokovat
28. február 2014

marcof

ggg je typický užívatel internetu za monitorom pc je múdra jak rádio a čo spravila pre mesto? Dokopy veľké nič. Vie len urážať a dehonestovať. Ano fotím a poukazujem na nedostatky či sú malé alebo väčšie a čo má byť???? Ak s tým máš problém tak je to len tvoj problém a nie môj. A frustrácie si vybíjaj niekde inde. A tak isto som za zablokovanie takéhoto užívateľa neprináša do diskusie nič konštruktívne.
01. marec 2014

ggg

Zdenko a Marcof ja problem ani frustracie nemam,to je vas problem určite ste dochodcovia čo maju kopec času tak tu otravuju.Venujte sa vnučatam,zbierajte huby a krmte holuba a vrabce na namesti.Ta ten čast čo tu pišete ste mohli zorgan.brigadu BSP na ktoru si pamatate z cias socializmu a mohli ste to okno odpratat a po skončeni brigady ste si mohli zaspievat piesen prace a ist domov.Radsej sa chystajte na 12.marec 2014 bude MDZ a pride Fico plus jeho priatelia -nove tvare Bodnar byv.clen HZDS tam určite bude.Takač byv.clen SNS tam určite bude a dufam ze pride aj Janoš a bude krasne MDZ a ked Fica zbadate v sadre na nohe tak budete určite strasne plakat tak vela stastia.Chces aby mne zablokovali sem pisat,ty si čo bol za socializmu,nechcem ma dat zavret alebo daj ma zmlatit ,napiš do Leopoldova mlademu kotianovy on ti poradi
01. marec 2014

marcof

:) tak nad týmto sa musím len zasmiať, lebo toto čo ste vyplodil/la tak to je na smiech. A keď sa ako osoba tak skvelo obúvate do iných tak chcem poopraviť Váš nezmysel, ja nemám vek dôchodcu mám 33 rokov a časť socializmu som zažil a vôbec sa za to nehanbím. A týmto ukončujem túto rozpravu, lebo s takým individuom čo tu trepe dve na tri tu nemá zmysel diskutovať. .
01. marec 2014

Zdenko

Pan ggg taktiez aj ja nie som vo veku akom si myslite a mam 32 rokov a vyzyvam tymto administratora stranky pana Kmeta ci uzivatel ggg diskutuje v sulade s pravidlami, a aby tento stav prehofnotil. Nejedna sa o verbalne napadanie a urazanie len v tomto prispevku ale aj inych, a taktiez si nemydlim, ze meno ggg je registrovane meno v ramci celej EU, kedze je registrovany pod takymto menom. Za pochopenie dakujem.
01. marec 2014

ggg

Marcof a Zdenko ja mam 40 a pamatam si socializmus dost dobre,mal som 16 rokov ked som sa zučastnil prveho mitingu pre Hotelom Magura v PD a ked tam prisli na autach zbor narodnej bezpečnosti nebolo mne všetko jedno.Stali nam za chrbtom a mali aj psov,nastastie nič sa nestalo.vy dvaja ziaci na zakladnej skole ste tak akurat mohli skakat na telesnej vychove cez kozu.O socializme neviete nič.Predaval som zadarmo prve noviny čo vydali VPN a rekcie komunistov neboli prijemne.Marcof na smiech si ty a pravda sa zle čita a mentalna facka je horsia ako ta fyzicka.Zdenko toto je slobodna diskusia kde si ludia mozu povedat svoj slobodny nazor,mas 32 rokov socializmus si nepamatas ,bol si ziak 5triedy a pamatas si max trabant tvojho otca a nie socializmus.Nemam zaujem pisat s tebou Marcof,ZDENKO lebo je to zbytočne ,a prečo mam nick ggg-3rok je nove vedenie a robia všetko dobre-good.good.good a desim sa ked sa za par mesiacov zas chytia mozno moci ta stra parta čo tu 20rokov vladla.Nikoho neurazam,nenapadam a ty Zdenko si tak rozčuleny ze som si dovolil tebe oponovat,ze na miesto slova nemyslim si napisal nemydlim-skus pisat s chladnou myslou a tvoj prispevok bude na urovni dospeleho 32ročneho cloveka.A aby si sa nervovo nezrutil pišem posledny krat a prajem vam vela stastia ,zdravia atd.a neberte sa tak vazne ,berte sa radsej na lahku vahu ,lebo sa zbytočne ostavate do hadok.a drzim palce terajsiemu vedenie a dufam ze budu vladnut aj na druhe vol.obdobie
01. marec 2014

dáška

Pre A.S. Anička nikdy nič neupratala a a nezametala stačí sa pozrieť do ich pivníc, pan Ferčák neodstúpil po 13 rokoch ale sme ho odvolali a to nám dal aj pekne pocítiť, drúfol si len na bezbranné dochodkyne. Maximálne čo urobil skočil sebe na otlak, ktorý je pekne veľký. Mohla by som písať ale musím si nechať niečo aj na budúce, toto je asi najdlhšia diskusia na tomto fore.
01. marec 2014

ggg

Daska za tvoj komentar a všetci vieme ako cele mesiace od noveho vedenia 2011 tu Ferčak obhajoval Tezas a kazdu chvilu kritizoval nove vedenie a hlavne oblast kde byva primatorka.Smiešne a trapne fotky a nebol jedinny aj zopar opozičn.poslancov stale vystupovalo aj v RTV Prievidza aj v ECHU plus Prievidzko.Za 3roky sa toho vela sprav.viac krat do roka sa kosi a hlavne lacnejsie,nakup.sa nove stroje,namestie opeknelo hlavne vianočna vyzdoba je super a vela dalsieho.Jazierko pri golfovom ihrisku sa obnov.a všetko tam opeknelo ,ved ludia sa tadial bali chodit.Trava po pas,bezdomovci atd.Keby toto vedenie mesta tu vladlo od 1990 Prievidza mohla byt super vyspele a krasne mesto
01. marec 2014

marcof

správa pre Milana...myslím, že tento problém bol už vyriešený minulý týždeń som išiel cez park do Bojníc a okno ani nič trčiace z okna som si nevšimol takže zrejme to už bolo upratané. Opilovali v tej dobe stromy tak to zrejme aj rovno odstránili ( myslím to okno a sklo )
01. marec 2014

ggg

Dufam ze Milan bude spokojny aspon na 5minut,ale on uz zas ma dalsie foto,tak sa mame na čo tešit.
01. marec 2014

milano

dakujem...marcof...aspon niekto normalny a v obraze.
myslel som,ze po byvalom primatorovi,co sa navliekol ako hurka do basketbaloveho dresu,nik hlupejsi nebude...a hla ,mylil som sa....ale ide mu to skvele.
01. marec 2014

milano

jaaaj..dnes som sa tak zasmial..40 rocny..co ostal myslienkovo na tom mitingu..pred Hotelom!!!!kde mu ZBOR NARODNEJ BEZPECNOSTI stal za chrbtom...a mali aj psov...ha ha..dokonca PREDAVAL aj noviny ZADARMO...a reakcie komunistov boli neprijemne...
ach...esteze nas 3g siet uz vtedy ochranovala od vsetkeho zleho...nasadzovala svoj 16 rocny krk...aby ste mohli nerusene skakat cez kozu na zds,,,a teraz sa desii toho..co pride...ked pride ta stara partia.
a ja sa desim toho...ze ak su takto myslienkovo plodni aj ini fanusikovia p.machackovej...tak to veru nieje gut gut gut...
ostava len dufat,ze doktor cholousek si najde cas.
02. marec 2014

ggg-good,good,good

Pan Milano mas Kristove rok a mohol by si mat trošku rozu a uroven.v 1989 som mal 16 rokov a nie 40.A ked neveriš su svedkovia čo tam boli a bolo to dost neprijemne ked tam prisli prislušnici ZNB plus mali aj psov.Nikto nevedel či nas zmlatia,zavru a vyhodia zo skol.Je vela svedkov čo tam boli a bol tam aj nebohy Rasto Havalda.A musiš byt sstrašny h...k ked to mas na srandu,ale zas chapem bol si sopliak na zakladnej skole-ZDS vtedy uz nebola.Bud klames ze si mladsi alebo zas nič nevieš.Predavali sme viacer,studenti noviny zadarmo a boli ludia ktori nas podporovali a boli ludia čo nam nadavali a isli sme aj na OVKSS skadial nas s krasnou nadavkov vyhodili .Bola to krasna doba zial zle to dopadlo.Doktora ty nepotrebujes ,zi nadalej ako doteraz.Dobre sa stravuj,dodrzuj pitny rezim,fotbal atd.V starom Japonsku boli 3 druhy studentov zenbudhizmu.Majster Dogen povedal su studenti ktori poctivo studuju Budhovo učenie a casom dosiahnu osvietenie.-prebudenie mysle,druha skupina studentov mnichov studuju ale ich snazenie ma rovnaky vyznam ako tiene metly ktora zameta chramove schody,zametaju,zametaju prach zostava a tretia skupina mnichov boli určen aby nosili iba vrecia s ryzou a ty milano si ta tretia skupina nosič ryze a fotenie stareho okna čo tam nechal bezdomovec.Keby si bol len trošku na urovni tak to okno davno odnesieš .Ale tebe na poriadku a čistote mesta nezalezi ,nedokazes sa zmier.ze primatorka za 3ročne obdobie sprav.viac ako predchodcovia za 20rokov a chod na navstevu do Lepoldova navstiv.synačika byvaleho sefa UNIPA počul som ze na miesto penazi teraz počita kachličky na stene v base.
02. marec 2014

milano

prekonali ste moje ocakavania....prosim pokracujte...
03. marec 2014

Dr. X

Paranoidní chizofrenici by mali mať obmedzený prístup na internet a hlavne pravidelné dávky medikamentov. Skutočne vecná diskusia k problému rozbitého okna..
06. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Uvedené pavilóny pavilóny boli odpredané súkromnému vlastníkovi. Vlastníka vyzveme, aby objekt zabezpečil.

Michal Ďureje
hovorca mesta
07. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Verejné priestranstvo bolo vyčistené.

Michal Ďureje
hovorca mesta
01. február 2021

frantisek

admin, podnet je davno uzavret, vyrieseny

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.