ľad na chodníkoch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 20. januára 2013

Myslím si, že problém je jasný. Neudržiavané mestské chodníky ktoré nie sú v bezprostrednej blízskosti panelákov takže to nemá kto urobiť. Fotky sú z miesta ktoré je zaznačené na mape. Na poslednom obrázku sú červenou znázornené dalšie chodínky o ktorých som sa dopočul, že sú vhodné len na korčulovanie a nie na chodenie.

26. január 2013

_

Kvalitná údžba ala tezas
28. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
údržba chodníkov na Ulici energetikov je naplánovaná v stredu 30.1.2013, je potrebné aby bol ľad najskôr posypaný aby sa dal lepšie rozbiť. Preto bola zaslaná aj požiadavka na firmu TEZAS, ktorá spomínaný posyp vykoná do stredy.


M. Ďureje
29. január 2013

Anonymný užívateľ

Dobrý deň,
rád by som sa spýtal či sa aj kontroluje kvalita služieb, ktoré si mesto objednalo (a zaplatilo) od firmy TEZAS. Keďže som podnet poslal až po nejakom týždni v domnienke, že sa problém sám vyrieši. Nestalo sa a následne trvá 10 dní, kým sa vykoná náprava. Myslím si, že pri takýchto chodníkoch sa môže stať neštastie zo dňa na deň a 17 dní neupravený chodník je neúmerne veľa. To sa môže stať, že keď niekto najbližsie nahlási problém tak sa posyp bude vykonávať až keď bude všetok sneh/ľad roztopený.
23. február 2013

Ing.Ferčák M.

. nie je to o firme TEZAS, sú to priority mesta,tiež snaha odstaviť túto firmu pričom náhrada neexistuje. Občanov nezaujíma, kto vykoná údržbu chodníkov a ciest, ale ako je vykonaná. O b j e d n á v a úsporná samospráva mesta, preto je aj zodpovedná .Z rozpočtu mesta 28 000 000 € vyčlenila 180 000 € na zimnú údržbu, ale sa už minuli...
15. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Spol. Tezas vykonala posyp chodník po sídlisku Kopanice do dvoch dní od nahlásenia podnetu.

M. Ďureje

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania