Rozjazdený trávnik

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Neriešený
meno
Stano 08. novembra 2016

Vo dvore za hotelom Magura, odstavené autá na prístupovej ceste k parkovisku blokujú prejazd. Autá ktoré tade chcú prejsť sú nútené prechádzať cez trávnik. Terén okolo je celý rozjazdený a hlavne v ďaždivom obdobý je všade kopec blata.MP asi takto stojacim vodičom pokutu dať nemôže keďže oni sami na trávniku nestoja. Teda ako riešenie by bolo zrejme osadenie značky "Zákaz státia".

10. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí referát dopravy MsÚ. Zvážime aj návrh riešenia autora podnetu.

Michal Ďureje
hovorca mesta






16. november 2016

Štefan

Dobrý deň, situácia sa na tom mieste bude len zhoršovať. Už teraz to tam pripomína tankodrom. Nehovoriac o tom, že autá parkujúce na prístupovej ceste blokujú smetiarom prístup ku kontajnerom a taktiež komplikujú prístup autám na samotné parkovisko a aj výjazd z parkoviska.
09. december 2016

Štefan

Dobrý deň,
mesiac ubehol ako voda :-) a referát dopravy MsÚ stále pracuje na odpovedi na podnet ....
Bol sa niekto zo zástupcov mesta na situáciu pozrieť? Keď niekde stojí auto pol kolesom na tráve tak vám mestská polícia ide dať pokutu, alebo keď stojíte 4.99 metra pred prechodom pre chodcov tak Vás pokutujú a papučujú ako keby ste boli zločinec. Ale tu chodia autá po trávniku a vyjazdia tam koľaje ako na stavenisku, iné autá stoja pár metrov od kontajnerov, ďalšie autá blokujú autá stojace na parkovisku a nič sa nedeje? Čaká sa kedy tento podnet vyhnije? Reagujete už iba na podnety typu neohrabané lístie - tam pošlete aktivačných pracovníkov a je to. Ale na iné podnety buď odpoveď od príslušného oddelenia nepríde vôbec alebo až o pár mesiacov.
27. apríl 2017

Štefan

Prosím administrátora aby príspevok označil ako neriešený. Vhodnejšie by ale bolo označenie ignorovaný. Ďakujem.
27. apríl 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
19. september 2017

Eva

Parkovanie na Björnsona za Magurou

Opakovane chcem upozornit na problem s parkovanim na Björnsona za Magurou.Na foto vidno,ako to tu bude vyzerat az do jari.Blato roztahane po celom chodniku/ceste.Auto blokuje prejazd smetiarskemu autu,ktore musi prejst cez rozbahneny travnik a spina je roztahana az po dalsiu zastavku smetiarov.Citime sa tu ako na roli.Prosim vas urobte uz nieco s tym statusom ,,v rieseni,,. Dakujem. Zablateny obcan MESTA.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania