Nevhodné parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Monika 11. júla 2017

Dobrý deň,
radi by sme upozornili na opakovane zlé parkovanie na ulici B. Björnsona (vo dvore susediacom so zádvorím hotelu Magura).
Autá pravidelne parkujú na trávniku, alebo v tesnej blízkosti okien obytného domu, čím spôsobujú poškodzovanie zelene, nedýchateľné ovzdušie v bytoch, hluk, zlý, a často až znemožňujúci prístup smetiarskeho auta.
Problémy boli hlásené už aj v minulosti - doteraz sa nič neudialo - nájomcovia už rezignovali. nemáme záujem o potrestanie majiteľov áut, ktorí často nemajú kde parkovať, ale o úplné zamedzenie nevhodného parkovania. Privítali by sme stĺpiky (podobne ako sú na ul. S. Chalupku (pri zastávke smerom do parku)), ktoré by nadobro znemožňovali státie na nežiaducich plochách.
Ďakujeme.
Nájomcovia obytného domu

12. júl 2017

Štefan

Dávam do pozornosti, že už tu bol jeden pokus ako upozorniť na tento problém. https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/34640/rozjazdeny-travnik
Podnet bol zo strany mesta úspešne odignorovaný, až nakoniec skončil ako neriešený. Uvidíme ako dopadne tento podnet.
12. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko k nemu poskytne referát dopravy MsÚ.

Marián Kucman
referent pre projekty a podnety obyvateľov
Mestský úrad Prievidza
21. júl 2017

majo

Stĺpiky vam s určitosťou nedovolia ja som žiadsl o jeden jediný na osadenie a zamietli to s odôvodnenim že by to kszilo vizual prostredia...a ešte ďalšie dôvody ako to neurobit...no čo už
25. september 2017

Eva

Moj podnet z 19.9.2017 ,,upratali,, pod rok nahlasenu zalezitost /uz spomenuty rozjazdeny travnik/ vraj ako aktualizaciu problemu. Tam uz si to naozaj nikto vsimat nebude. Nase auto dnes vyzera ako keby sme na nom jazdili rallye. A to sme bohuzial iba parkovali akurat pri tej bahennej jame. Zda sa mi ze vyriesene tu maju len pokosene travniky a pozbierane odpadky.
18. december 2017

Štefan

Sľúbené stanovisko referátu dopravy MsÚ, alebo dokonca aj návrh riešenia tohto problému nebude? Však zareagujte už konečne prosím vás. Príspevok https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/34640/rozjazdeny-travnik je už uzavretý ako neriešený. Mimochodom v ňom bolo zo strany občana navrhnuté riešenie "Osadenie značky Zákaz státia". Vyzývam samosprávu, aby sa k tomuto problému vyjadrila. Ak bude aj tento podnet uzavretý ako neriešený alebo iným spôsobom uprataný, tak ja vytvorím nový podnet. A ten podnet bude obsahovať odkazy aj na predošlé podnety. A tak ďalej a tak ďalej. A k tomuto vyzývam aj ostatných obyvateľov domov, ktorých sa tento problém týka! Takéto ignorovanie niekoľkokrát hláseného problému je nehorázne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania