Nezmyselný zákaz vjazdu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 21. novembra 2016

V križovatke ulíc Snežienková a Tulipánová sú umiestnené 2 dopravné značky B1 - Zákaz vjazdu všetkých vozidiel v oboch smeroch spolu s nezmyselnými dodatkovými tabuľkami s textom "Okrem zásobovania".
Zámerom malo byť zakázať vjazd všetkým vozidlám okrem autobusov. Avšak žiadne zásobovanie cez túto križovatku nejazdí. Pritom podľa vyhlášky č. 9/2009 cez uvedenú križovatku autobusy jazdiť nesmú, nakoľko nie sú zásobovaním !

Kedy budú nezmyselné dodatkové tabuľky nahradené vhodným textom, resp. kedy budú odstránené vrátane značiek B1 ? Zakazovať vjazd všetkým vozidlám pri absolútne minimálnej frekvencii dopravy na Tulipánovej ulici nemá žiadne opodstatnenie.

24. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu. Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí referát dopravy MsÚ.

Michal Ďureje
hovorca mesta
24. február 2017

Anonymný užívateľ

Ani po 3 mesiacoch žiadna odpoveď a ako vieme, podnetom sa ani nikto zaoberať nebude. Podnet NERIEŠENÝ.
03. január 2018

Obyvateľ kopaniciek

Denno-denne sa nad touto nezmyselnou značkou pozastavujem, až som si dnes povedal, že teda idem spísať podnet. A čo nezistim? Podnet už existuje, ale evidentne nikoho netlačí. Pohol ma k tomu aj fakt, že mame na sídlisku jedného choromyselneho jedinca, ktorý sa tam úmyselne chodí prechádzať a vyhráža sa ľuďom, ktorí tade jazdia (lebo značku obyvatelia sídliska kolektívne ignorujú), že ich udá na políciu alebo ked už nič iné, tak im aspoň blokuje prejazd tým, že sa postaví do stredu cesty a odmieta sa pohnúť s tým, že ved tam je zákaz.
Ta značka je tam naozaj nezmyselná, tak nerozumiem, čo prekáža jej odstráneniu.
06. január 2018

Odkazprestarostu.sk

Podnet sme opät preposlali samospráve.

Matej Matejov
admin OPS Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania