Neodtekajúce mláky po každom daždi na ulici Nová.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Miloslav Mečiar 16. apríla 2018

Na ulici Nová v Prievidzi,sa po každom daždi tvoria mláky , ktoré ohrozujú chodcov aj fasády domov.Mláky sa tvoria pre zlý stav kanalizácie (je vyššie ako cesta).

18. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu, o stanovisko a prípadné riešenie požiadame oddelenie výstavby.

Natália Svítková
Referent pre podnety obyvateľov
21. apríl 2018

Jojo

tak isto na ulici Stanceka....a to je relativne nova cesta, to je ucebnicovy priklad...nie ste vtom sami....Dlha ulica by sa nemusela az tak stazovat, mate tam prehnane dobry servis od mesta...
30. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po obhliadke na mieste vyplýva, že problém s odtokom dažďových vôd je nevyhovujúce pozdĺžne spádovanie telesa komunikácie.
Pre zabezpečenie odstránenia jestvujúceho stavuje je potrebné vykonať stavebné úpravy – nové prespádovanie komunikácie na základe spracovanej projektovej dokumentácie, ktorá by riešila najvhodnejšie technické riešenie. S ohľadom na technické riešenie a predpokladanú výšku finančných prostriedkov, komunikáciu doporučíme zaradiť do zoznamu plošných opráv pripravovaných na nasledujúce obdobie. Realizácia opravy bude vykonaná po pridelení finančných prostriedkov z rozpočtu mesta Prievidza.

Martin Hammer
Referent oddelenia výstavby
04. november 2020

Eva Meciarova

Nová ulica-cesta-rozbitá (väčší úsek)

V prípade dažďa sú na ulici Nová veľké mláky na ceste aj chodníku, voda neodteka, autá ju rozstrekuju na chodcov aj domy.
08. január 2024

Miloslav Mečiar

Nová ulica-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Po každom daždi sú tu samé mláky. Voda neodteka, auta ju musia poroztrekovať na chodcov a chodníky aby bola suchá. Pekné centrum.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania