Neopravený úsek cesty

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 25. augusta 2013

Z akého dôvodu nebol počas 1. etapy rekonštrukcie Gorkého ulice opravený aj úsek na fotkách ? Pritom bol označený, a teda na ňom mal byť vymenený asfalt.
Momentálne prebieha 2. etapa rekonštrukcie tejto ulice, bude uvedený úsek zrekonštruovaný počas nej ?

26. august 2013

Odpoveď samosprávy

Odpoveď a prípadné riešenie predmetného podnetu zabezpečí Oddelenie výstavby a životného prostredia MsÚ. O ďalšom postupe Vás budeme na tomto mieste informovať.

Michal Ďureje
hovorca mesta
03. september 2013

Odpoveď samosprávy

Oprava komunikácií prebieha podľa projektovej dokumentácie a z nej vyplývajúceho výkazu výmer. Značky na komunikáciách boli vytvorené v minulosti pri rôznych prehliadkach a na viacerých miestach nekorešpondujú s rozsahom opráv. Na niektorých úsekoch komunikácií sú takto označenie umiestnenia inžinierskych sieti a smer ich napojenia, aby nedošlo k ich poškodeniu. Vami uvedený úsek nie je predmetom projektovej dokumentácie a výkazu výmer na základe ktorých realizátor pri prácach postupuje.



Ing. Dušan Kohút
referent výstavby
03. september 2013

Jojo

Ďalšia úchvatná odpoveď z odboru výstavby. Predmetná značka bola vytvorená v ROVNAKOM období ako všetky značky súvisiace s aktuálnou rekonštrukciou vozovky. Takže pán Kohút nám tu predkladá BLUDY ako fakty. Aj človek s priemernou inteligenciou jasne vidí, že šípka označuje úsek, ktorý MAL byť vyfrézovaný, totožnými značkami bola označená celá ulica Gorkého. Budem rád, ak pán Ing. Kohút napíše, aké inžinierske siete sa nachádzajú v hĺbke cca 5 cm pod úrovňou vozovky a ktoré by teda mohli byť poškodené.

Nad logikou neopravenia smiešne malého úseku cesty sa nemá zmysel ani zamýšľať. Opravíme kompletne celú ulicu, avšak na križovatke necháme niekoľko metrov starého asfaltu, ktorý sa skôr či neskôr rozpadne a potom ho budeme x rokov lepiť a látať. Úchvatné, avšak typicky slovenské. Síce opravíme všetky napojenia vozovky k okolitým panelákom, ale na túto križovatku sa vykašleme...
04. apríl 2014

Anonymný užívateľ

Aj mimoriadne mierna zima stačila na to, aby sa na neopravenom úseku cesty vytvoril výtlk. Hlavne, že vozovka bola opravená v zmysle projektovej dokumentácie. Že to nemá žiadnu logiku zrejme nikoho netrápi. Na tých niekoľko štvorcových metrov vozovky by sa peniaze určite nenašli...
23. november 2015

Anonymný užívateľ

Na neopravenom kúsku cesty na ulici Gorkého je znova výtlk. Na tomto príklade je krásne vidieť "logiku" a v tomto prípade obyčajné klamstvo (uvedený úsek BOL súčasťou rekonštrukcie) samosprávy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania