Gazdovská ulica-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
vlado 19. júna 2019

Dobry den, chcem sa opytat kto rozhoduje o tom kde je umiestnena nadoba na komunalny odpad? Ako vidite na prilozenej fotografii niekto si svojvolne presunie smetiak z nato vyhradeneho priestoru a na tom mieste parkuje. My ostatni sme povinni odpad odnasat tam kam si niekto zmysli smetiak presunut?

26. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
My môžeme preveriť stojisko nádob na komunálny odpad. Avšak ak obyvatelia bytovky majú záujem o zmenu v stojisku na smetiaku, tak je potrebné urobiť diskusiu na bytovej schôdzi.
Kto? situáciu preveríme prostredníctvom oddl. živ. prostredia
Kedy? 27. týždeň

Michal Ďureje-hovorca mesta
03. júl 2019

Odpoveď samosprávy

v 25.tom týždni sa na referenta pre komunálne odpadové hospodárstvo obrátil pán Ondruška zo Správy majetku mesta telefonicky s požiadavkou o presunutie nádoby na komunálny odpad. Dôvodom bolo, že nádoba pod oknami obyvateľov bytového domu šíri nepríjemné pachy zo zmesového komunálneho odpadu.
Dňa 25.6.2019 pán Ondruška osobne doručil žiadosť o zmenu stojiska pre nádobu na komunálny odpad aj s podpismi bytového domu vchod 5A a 5b, že súhlasia so zmenou stojiska. Referent pre komunálne odpadové hospodárstvo túto požiadavku obyvateľom odsúhlasil.

Zuzana Iliašová
referent pre komunálne odpadové hospodárstvo
Mesto Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania