Ulica Olympionikov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Neriešený

Kto ju ma v sprave? Je v plane rekonstrukcia cesty na ulici Olympionikov? Cesta ako aj chodnik je v dezolatnom stave a zaroven dost nebezpecna pre chodcov ako aj soferov. Cesta je dobrym odklonenim dopravy pocas dopravnej spicky, pripadne zapchy na Bojnickej ceste. Pre chodcov je nebezpecna tym, ze po nej od tenisovych kurtov ku nakupnej zone nevedie ziadny chodnik a casto sa chodci s vodicmi stretavaju na jednotnej urovni. Cez letne mesiace je to este horsie, ked po ceste chodia mamicky s kociarmi a korculiari. Nebolo by dobre tam umiestnit aspon nejake docasne dopravne znacenie?

03. február 2014

John Deere

aj ten kusok čo sa spaja s korzom by to chcelo opraviť tam cesta vyústi ronvo na chodnik ktory je poškodeny
03. február 2014

michal

tam nepomoze ziadna znacka, ale oprava celej komunikacie. skoda ze to je take rozbite
04. február 2014

Blažej

V súvislosti s týmto tankodrómom by bolo dobré sa zamyslieť, kedy a za akým účelom boli tieto komunikácie vybudované...
Ja si dobre pamätám, ako vznikal chodník vedľa rieky Nitry. Dnes od parkoviska za Uniklinikou a ďalej poza Korzo je po daždi nepriechodný kvoli zaplaveným jamám.
A prečo?
Lebo nebol vybudovaný pre jazdu ťažkých mechanizmov, bez ktorých by sa nepostavili ani nákupné centrá, ale ani Uniklinika.
Prečo kompetentní nezaviazali stavebníkov, dať tieto komunikácie do pôvodného stavu? Prečo chodníky pre peších musia stále ustupovať podnikateľským aktivitám?
90 percent občanov Slovenska a 76 percent obyvateľov celej EÚ zastáva názor, že za všetko môže korupcia... Žiaľ hlavne naša pohodlnosť, alebo zbabelosť !?!
05. február 2014

Odpoveď samosprávy

Komunikáciu má v správe mesto Prievidza. Opravy mestských komunikácií zabezpečujeme cez mestskú spoločnosť Správa majetku mesta Prievidza- SMMP. Komunikácia je v zlom stave, rovnako ako aj ďalšie cestné komunikácie. V jarných mesiacoch vykonáme na tejto ceste opravy výtlkov.
Pokiaľ ide o dopravné značenie, nie je nám jasné o aké dopravné značenie žiadate. Značenie o zákaze vstupu chodcov?


Michal Ďureje
hovorca mesta
05. február 2014

Zdenko

Dobry den, dakujem za odpoved. Ak som tomu spravne porozumel tak cca za mesiac by sa mala cesta opravit od vytlkov...ano mam na mysli zakazovu znacku vstupu chodcov, aby sa predislo zrazke s chodcom pripadne. ine nestastie, kedze na danom useku nie je chodnik, ale len cesta a od Zapotociek dat tiez nejaku patku na konci chodnika
06. február 2014

Odpoveď samosprávy

Mesto Prievidza má vypracovaný projekt prepojenia Ul. Olympionikov a obchodného centra aj s bezpečným chodníkom pre chodcov, avšak v lokalite sa nachádzajú nevyporiadané pozemky, ktoré proces realizácie spomalili.

Opravy výtlkov a porúch na komunikáciách budú intenzívne prebiehať po ukončení zimnej údržby v spolupráci so Správou majetku mesta Prievidza.





Dušan Kohút

referent výstavby

Mestský úrad

22. marec 2014

Zdenko

Dobry den, zimna udrzba uz skoncila a ul.Olympionikov je stale v dezolatnom stave
08. september 2014

Odkaz pre starostu

Dobry den, naposledy dal odpoved p.Kohut na otazku co sa bude diat s ulicou Olympionikov vo februári. Vtedy odpoved bola že s opravou sa začne hneď keď ustupi zima. Dnes ubehlo viac ako pol roka a na tejto ulici nie je vidno žiadne zmeny. O to viac ma zaskočilo ked som cital, ktore useky komunikácii su zaradené do rekonštrukcie a o tejto ulici ziadna zmienka, tak Vas opat ziadam o odpoved nakoľko sa blizi opat zima na ktoru sme sa vo februári odhovarali nech odide...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania