Autá prekážajú vo výhlade

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
jan 19. apríla 2014

Pravidelne stoja auta oproti autoskole a prekazaju vo vyhlade vodič ide zo sportovej ulice a dava prednost. Taxiky zo stanice zbada na poslednu chvilu. Bolo by vhodne osadit značku zakaz zastavenia na prvych 10m ak chceme predist kolizii.

20. apríl 2014

Peter

Modrý Opel Vectra parkuje na hranici križovatky a automaticky by mal dostať papuču. Ale mestská polícia si tento problém vôbec nevšíma.
22. apríl 2014

tvoj tieň

a okrem iného je to parkovacia zóna teda autá by tam nemali vôbec parkovať nakoľko tam nie sú určené parkovacie miesta
24. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Toto je ukážkový príklad, kedy je lepšie privolať Mestskú alebo dopravnú políciu.
Práve privolaním polície dokážeme efektívne podnety riešiť. Políciu môžete privolať na tel. čísle 159.

Pokiaľ ide o osadenie dopravnej značky, osádzanie dopravného značenia môžeme vykonať iba na základe rozhodnutia Okresného dopravného inšpektorátu. O potrebe osadenia dopravného značenia sa vyjadrí referent dopravy.


Michal Ďureje
hovorca mesta
21. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Čakáme na stanovenie termínu zo strany Okresného dopravného inšpektorátu, počas ktorého by sme mohli vykonať miestnu obhliadku aj so zástupcami Okresného dopravného inšpektorátu.

Michal Ďureje
hovorca mesta
23. máj 2014

Peter

A k čomu sa má vyjadriť okresný dopravný inšpektorát ? To ich nabudúce budú volať ak bude auto stáť napríklad na zákaze zastavenia !? Toto je iba neskutočné diletantantstvo zo strany MsP, takto stojacim autám majú automaticky nasadiť blokovacie zariadenie a vec je vybavená.
23. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu prijatého prostredníctvom oficiálneho portálu mesta Prievidza, bolo vykonané miestne šetrenie za účasti Okresného dopravného inšpektorátu, ktorým sa zistilo nasledovné:
Situáciu je možné riešiť privolaním MsP. Navyše Ul. T. Vansovej je zahrnutá v CMPZ čo znamená, že stáť sa môže len na vyznačených parkovacích miestach. Taktiež bola zaslaná výzva majiteľom autoškôl, ktoré svoje vozidlá na danej ulici parkujú, aby uvedené skutočnosti rešpektovali.


Lucia Dujničová
Referent pre dopravu
Mestský úrad

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania