Ulica olympionikov-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Rastislav Bališ 09. júna 2020

Cesta medzi športovou halou a Korzom, myslím skratku ktorá velmi odľahčuje dopravu okolo Kauflandu, Tesca, Korza a smer do mesta ja velmi rozbitá. Využíva ju veľa vodičov. Velmi je potrebné ju opraviť. Keď už sa robí v okolí cyklistický chodník asi by to nebol taký problém. Bolo by povdačných veľa vodičov.

10. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí oddelenie výstavby.

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
10. jún 2020

Rastislav Bališ

Chcem vedieť ako to zabezpečí oddelenie vystavby.. Bolo by dobré sa po tejto ceste previezť autom, lepšie by ste videli v akom je stave...
A keď už tak by sa mala opraviť cesta na ulici Energetikov, nie len zaplátať ale poriadne..
15. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pre miestnu komunikáciu na Ulici olympionikov je spracovaná projektová dokumentácia a v súčasnosti prebieha inžinierska činnosť v súvislosti so zabezpečením príslušných povolení na realizáciu stavebných prác (územné rozhodnutie a následne stavebné povolenie). Rozsahom sa jedná o rekonštrukciu telesa komunikácie, vybudovania nového pozdĺžneho státia pre osobné automobily (OA) a časti nového chodníka v predmetnom úseku ulice. Rekonštrukčné práce sú z dôvodu nedostatku finančných prostriedkov v nadväznosti na mimoriadnu situáciu a COVID-19 zaradené do plánu investícií pre nasledujúce obdobie 2021. Samotná realizácia komunikácie na Ulici olympionikov bude vykonaná po vydaní príslušných povolení k stavbe a pridelení finančných prostriedkov na tento typ prác z rozpočtu mesta Prievidza.

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania