Okružná-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Veronika Ondrašikova 30. septembra 2021

Prosím vás na našom ihrisku,ak sa dá to tak nazvať,máme pieskovisko,ktoré neskutočne smrdí fekálmy, prosím vás bola by som rada aby ste niečo s tým robili, keďže sa tam hrajú malinké detičky aj to moje.Ale po dnešnej skúsenosti ako sme obe aj s dcérkou smrdeli už tam nepôjdeme

01. október 2021

Odpoveď samosprávy

Váš podnet bol odkomunikovaný s pracovníkmi Podniku technických služieb mesta Púchov, ktorí starý piesok vyberú a nahradia novým. V roku 2022 je naplánovaná výmena a doplnenie pieskovísk za nové s uzatvárateľnými krytmi.

Oddelenie dopravy a služieb
07. október 2021

Soňa Dundeková

Pokial viem, tak na konci leta 2021 sa malo úplne obnoviť toto detské ihrisko aj s výmenou hracích prvkov. Uz to nie je aktuálne ?
08. október 2021

Odpoveď samosprávy

Znečistený piesok bol odstránený a staré pieskovisko bude zasypané hlinou a následne vysadená tráva. Vyrobili sme kryté pieskovisko, ktoré bude chránené pred psami a mačkami .

Podnik technických služieb mesta s.r.o.
08. október 2021

Veronika Ondrašikova

S pieskovisko som spokojná,ale celé to ihrisko je v hroznom stave a hlavne nebezpečné pre deti.Napriklad hupacky pri , ktorých sa menia iba karabína na hupacky a pritom celá tá železná tyč resp.prelieska a železne oči na karabiny sú hrdzavé a za chvíľu zosuchane.Nie jedno dieťa s tej hupacky spadlo, nedajbože ak spadne niake malé.Radsej to dajte preč ak to nemá byť poriadne opravené.posielam foto.Zelezna brána na futbal, vytŕčajúce železné hroty.posielam foto.Je to tu krásny veľký priestor na Ihrisku,bolo by tu dobre niečo pre tie naše deti niečo spraviť. ďakujem
08. október 2021

Veronika Ondrašikova

Ostré hroty na železnej bráne
08. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

tento podnet bol vyriešený, prosím pre ostatné herné prvky je potrebné vytvoriť samostatné podnety.

Ďakujeme za spoluprácu.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania