Sťažnosť

Zodpovednosť za riešenie: Rajecké Teplice

Vyriešený
meno
Elena 08. augusta 2016

Katastrofální situace v kempu Slnečné skaly. Žádáme pravidelné kontroly provozování kempu. Propagační foto vymažte, dávno to není pravda !!!! Jezdíme k Vám z Prahy a Ostravy již 50 let každý rok a náš RÁJ na Zemi jste zničili a vymazali !!! Hanba všem na radnici ! V honbě za Eury jste odradili tisíce pravidelných návštěvníků, kde nám bylo jako v opravdovém RÁJI...
Proč nefungují vodotrysky a proč je z jezírka odporná stoka, to je vám lhostejné. Proč se na to máme dívat, když se platí rekr. poplatky ? Lavičky a odpodkové koše jsou odporné na pohled, opravené jako za totality...bude náprava ?

10. august 2016

Jozef

Spýtajte sa na to súkromných majiteľov
19. august 2016

Odpoveď samosprávy

Vážená pani.
Situáciu v Autokempingu Slnečné skaly monitorujeme a vykonali sme aj operatívnu kontrolu. Pri rozhovore s viacerými návštevníkmi a prevádzkovateľom autokempingu sme zaznamenali viac pozitívnych ako negatívnych ohlasov , o čom svedčí aj vyšší počet prenocovaní v roku 2015 (4274 - prenocovaní) ako v roku 2014. Ten istý výsledok môžete pozorovať aj v diskusiách na verejných portáloch. Samozrejme, nie všetko je ideálne, snažíme sa spolu s prevádzkovateľom priebežne riešiť nedostatky.
Kritika smerujúca k stavu „jazierka“ však nepatrí „radnici“, ale súkromnému sektoru – majiteľom kúpeľov. Mesto sa snaží pravidelne udržiavať svoje verejné priestranstvá ako aj zeleň k spokojnosti obyvateľov, ale aj návštevníkov mesta.


Ing. Miroslav Mikula, prednosta MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania