Mláka na Hornej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 21. januára 2012

Na priechode cez ul. SNP (presnejšie cez ulicu súbežnú s ul. SNP) pri križovatke s ul. Horná sa už dlhé roky tvorí pri daždi dosť hlboká mláka v šírke cez polovicu cesty, ktorá tam ostáva aj dlho po daždi. Obísť sa dá len po ceste a potom cez rozbahnený "trávnik". Žiadam mesto, aby vykonalo také opatrenia, aby sa dal priechod používať bez ohľadu na počasie.

26. júl 2012

Anonymný užívateľ

Keď mláka uschne je vidieť, aká "pasca" sa v nej skrýva.
22. máj 2013

Marek Franko

Práve som to posielal do SlovaSalanov
22. máj 2013

Marek Franko

Ale myslím si že aj tak sa to riešiť nebude,možno až pred voľbami
22. máj 2013

Marek Franko

Ale myslím si že aj tak sa to riešiť nebude,možno až pred voľbami
22. máj 2013

Anonymný užívateľ

Máte pravdu, ešte sa im neoplatí zbierať predvolebné body, ešte je skoro.
Sem by sa hodil taký ten asfaltový retardér, ktorý by zároveň slúžil ako priechod pre chodcov. Chodia tadiaľ stovky detí do školy a ľudia zo sídliska do obchodu. Ale vysvetlite to niekomu, kto "rieši" parkovanie na verejnej zeleni zbytočným osádzaním značiek na miesta, kde vyhláška aj tak zakazuje stáť (napr. na opačnom konci Hornej ulice pri škole) - namiesto toho, aby tam mesto párkrát vyhnalo policajtov. Veď načo by aj niečo robili, keď výplata im chodí rovnako či niečo robia, alebo sedia na zadkoch a od rána iba čakajú na fajront. Česť práci, súdruhovia!
22. máj 2013

Anonymný užívateľ

ZŠ Horná navštevuje 590 detí, na uliciach Okružná a Horná býva cca 1000 ľudí. Počet ľudí na uliciach Partizánska, Vajanského, Nešporova som nepočítal, ale odhadujem to na trojnásobok.
Vysvetlenie pre úradníkov: Asi nie všetci títo ľudia chodia po tomto priechode, ale myslím si, že je to dosť platcov dane na to, aby mesto tento problém konečne odstránilo. Tá diera je tam už roky.
22. máj 2013

Marek Franko

Bývam tu 7-8 rokov a je to tu už odvtedy a možno aj dlhšie. Ked sa nám narodila dcérka a išli sme kocikom museli sme obchádzať túto mláku po ceste v protismere ku križovatke. Ale mám riesenie. Ak mesto urobí pred mlákou požičovňu gumakov určite zarobí peniaze na túto opravu vytlku ktorý sa dá nazvať vytlkom ktorý mesto nedokaze opraviť už pomaly 10 rokov. Hanba.? nie je to neschopnosť mesta .
06. jún 2013

Marek Franko

vytlk opraveni mlaka stále zostala... autam sa už nič nestane,ale čo tam po ľuďoch. Ďakujeme mesto že myslíte v prvom rade na autá.
26. november 2013

Jan

No ale uz by s tym ozaj mohli nieco robit. Hlavne takto na jesen ked furt len leje...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania