Nove smetiakove stojiska - Kollarova

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Andrej 20. marca 2015

Dobry den,
rad by som sa spytal, ci su tieto dve nove stojiska docasne alebo trvale. Osobne by mi vyhovovalo viac keby som k prechodu pre chodcov musel ist okolo aut, co tam parkovali ako okolo smetiakov.
Na druhej fotografii zase smetiaky zabrali parkovacie miesto a su nebezpecne blizko k zaparkovanemu autu.
Preco nezostali smetiaky na mieste kde boli predtym? Spolocne pre vsetky 3 bytovky. Ak sa planuje vybudovat ohradene uzamykatelne stojisko, nebolo by lepsie ho vybudovat pre vsetky 3 bytovky na povodnom mieste?
Ako je to spomenute v jednom prispevku (https://www.odkazprestarostu.sk/senec/podnety/15029/neprijatelne-umiestnenie-stojiska-komunalneho-odpadu) presuvaju sa stojiska aj pre dalsie dve bytovky. To su obsadene dalsie dve parkovacie parkovacie miesta.
Je toto riesenie nutne a spravne?
Kam zmizli kose na papier?

Dakujem.

20. marec 2015

hulka

V tomto meste uz nie je kde auto zaparkovat, kde smetiak polozit. Za chvilu sa tu ani pes nebude mat kde vy... Ale Kvalovci budu mat vzdy kde stavat.
24. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Plocha, na ktorú sú v súčasnej dobe premiestnené smetné nádoby (foto č.1), bola v minulosti vybudovaná na základe požiadavky obyvateľov danej lokality práve pre tento účel. Spoločenstvo vlastníkov bytov objednalo vybudovanie prístrešku pre kontajnery, ktoré skultúrnia uvedený priestor. Zároveň bude zošikmený priechod pre chodcov smerom na nový chodník.
K fotografii č.2.: Umiestnenie kontajnerov podľa tejto fotky je len dočasným riešením do doby uskutočnenia hore uverených úprav.
Prečo smetiaky nezostali tam, kde boli predtým, sa dočítate v podnete na Odkaze pre starostu zo dňa 15.9.2014.
Miesto, kde sa pôvodne kontajnery nachádzali, nie je majetkom mesta, ale súkromným pozemkom, ktorý majiteľ bude využívať ako parkovacie miesta.
Koše na papier sa budú priebežne dopĺňať.


mesto Senec
15. máj 2015

Martin

Dobry den,
nedavno som si vsimol, ze prechod je uz premalovany a nevedie k smetiakom, ale pekne na chodnik.
15. máj 2015

Andrej

Ano, uz je zosikmeny a za chvilu bude aj pristresok. Potom uz len zostava pockat si na smetiaky na papier :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania