Aktualizovať podnet
Nahromadený sklenený odpad

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Nahromadený sklenený odpad

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Tomas 12. októbra 2018

Na tureckej ulici za Heliosom je preplneny kontajner na sklenené flaše, prosím o urýchlené odpratanie. Tu je dôkaz že obyvatelia majú záujem odpad separovať len mestá a obce nevytváraju včasné vývozy a kapacity na odpad.

15. október 2018

Odpoveď samosprávy

Zvozová spoločnosť bola v priebehu minulých týždňov viacnásobne, písomne aj telefonicky, upozorňovaná na stav plechových zberných nádob v rámci mesta. Vami uvedený stav bol spôsobený technickými problémami na stane zvozového vozidla, ktoré je špecifické na vývoz týchto zberných nádob. Aby sme predchádzali týmto situáciám mesto zvažuje výmenu 1500 l plechových zvonov za plastové 1100 l zberné nádoby. Majú jednoduchší spôsob plnenia pre občanov a v prípade problémov vie ich operatívny vývoz zvozová spoločnosť riešiť nahradením iným zvozovým vozidlom. Nakoľko ale za zberné nádoby v zmysle zákona o odpadoch č. 79/2015 Z.z. na triedené zložky zodpovedá organizácia zodpovednosti výrobcov (OZV) nie je táto obmena možná okamžite, ale až po jej schválení OZV, preto si Vás dovoľujeme požiadať o trpezlivosť.

1500 l plechové zberné nádoby na triedený zber by už mali byť priebežne vyprázdňované v priebehu dnešného dňa. V prípade, že by sa tak nestalo, prosíme Vás o zaslanie informácie mailom: [email protected] , aby sme vedeli aspoň operatívne riešiť dočistenie stojiska.

Ďakujeme za Váš záujem o triedený zber.


mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania