Záložňa na vlakovej stanici

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Jozo 01. februára 2016

Zalozna na vlakovej stanici. Ludia su taky chudobni ze clovek im musi dat moznost rozpredat svoj majetok na vlakovej stanici. Takato prevadzka nema co robit na vlakovej stanici.

04. február 2016

Marek

Zalozna na vlakovej stanici problém nie je. To co je potrebne riesit je neznesitelny SMRAD, ktory cloveku da facku len co vstupi do tohoto priestoru.....
04. február 2016

Odpoveď samosprávy

Prevádzka záložne na železničnej stanici v Spišskej Novej Vsi je zriadená v súlade s platnou legislatívou v SR a EÚ. Nájomca má s ŽSR uzatvorenú platnú a účinnú nájomnú zmluvu z ktorej si riadne a včas plní povinnosti z nej vyplývajúce. ŽSR sú zriadené zákonom č. 258/1993 Z. z.. Sú zapísané v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I oddiel Po, vložka č. 312/B. Nájomnú zmluvu ŽSR uzatvorili v súlade s predmetom činnosti vyplývajúcim z Obchodného registra. Nájomca bol vybraný v rámci ponukového konania . ŽSR pri výbere uchádzačov postupujú v súlade s princípom rovnosti šancí, v súlade s právnymi normami platnými v SR a EÚ, ktoré sú legislatívne upravené tak, aby predchádzali všetkým formám diskriminácie.

S pozdravom

ŽSR-Stredisko hospodárenia s majetkom Bratislava
Regionálne pracovisko Košice
Štefánikova č. 60
040 01 Košice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania