Nečinnosť mestskej polície

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení
meno
Daniel 08. októbra 2017

Na sídlisku Západ 1 dochádza pravidelne k porušovaniu zákona o cestnej premávke nevhodným parkovaním vozidiel. Takéto parkovanie obmedzuje ostatných občanov a ja som mal už tretí krát pokus riešiť problém s mestskou políciou. Zakaždým bolo hlásenie buď odignorované, alebo hliadka prišla o 3 hodiny a iba sa prešla po sídlisku. Posledný prípad je z 2.10.2017 kedy som o 18:37 volal MP kvôli autu, ktoré už druhý deň parkovalo cez 2 parkovacie miesta. Na hliadku som čakal do 19:10 no neprišla, ráno som na parkovisko išiel pozrieť a predmetné vozidlo tam stále stálo a to bez pokuty či papuče. To hovorí samo za seba a hliadka MP tam teda buď vôbec neprišla, alebo problém odignorovala. Podľa mňa tu dochádza k porušeniu $7 písm. c) zákona č. 564/1991 zb. o mestskej polícii.

09. október 2017

Odpoveď samosprávy

Pracovník na stálej službe mestskej polície prijal Váš podnet a hliadka bola vyslaná na uvedené miesto. V čase presunu na sídlisko Západ bol prijatý ďalší podnet, kedy dochádzalo k ohrozeniu života a zdravia a škode na majetku, preto hliadka mestskej polície neodkladne reagovala na nový podnet a na sídlisku Mier otvárala byt, poskytovala prvú pomoc postihnutej, privolala rýchlu zdravotnú pomoc a zabezpečovala ochranu majetku až do uzatvorenia bytu a ukončeniu zákroku. Počas noci iná hliadka hliadkovala na sídlisku Západ, ale nesprávne parkovanie nezaznamenala. Pána Daniela žiadame o evidenčné číslo vozidla, aby sme z majiteľom mohli prejednať uvedený priestupok.

Andrej Boroň
zástupca náčelníka MsP
09. október 2017

ddk

keby ste sa naucili parkovat a pouzivat auta bol by som rad.. clovek pride na slovensko na dovolenku a ma obite auto lebo ludia su ignoranti a ani nic nepovedia. a este ked aj clovek sedi v aute tak su schopni mu urvat spatak ako keby sa nic nestalo. tiez by som tak zaparkoval keby som mal superb. ked okolo stoja hlupaci s herkami...
02. november 2017

Borisko

Ja navrhujem vsetkym tym co maju svoje auta za 30+ tisic a viac im zalezi na laku ako na zdravom rozume, zdravi a pod... sak ked mate 30 tisic na auto.. vsetci sa poskladajte na speci parkovaci dom... kupte si pozemok.. postavte megagaraz a majte aj 5 metrov vedla seba a majte radosti kolko chcete.. Druha vec, ano.. ludia su kreteni a nepozeraju na druhych a bezohladnym spravanim podnecuju urcitu skupinu autofilov k parkovaniu ako je na foto.. Lenze Slovac je narod magorov, arogantnych ludi a kazdy si dokaazuje kto ho ma vacsieho.. a ide o prd v konecnom dosledku.. keby ta ludska hlupost kvitla.. juuj ake by bolo slovensko krasne a rozkvitnute celorocne :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania