Mestska doprava

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Janko 28. júla 2015

vsimol som si ze niektory soferi MHD nedavaju vsetkym cetujucim listok. niektory namiesto celeho cetovneho hodia par centov soferovi a ten im neda listok. - zeby to bola dohoda medzi znamimy?? a potom ze vraj tymi spojmi nechodia ludia ked im v skutocnosti neda listok. a samozrejme ze spoj sa zrusi.

dalej sofer autobudu - spoj 5:28 (od Druzby) nedava prednost rano na krizovatke s semaformi pri tatra banke auta neraz musia pribrzdit az zastat pretoze uz neraz hrozila havaria.

03. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za podnet a budeme ho riešiť s prevádzkovateľom MHD, ktorého upozorníme na Vami zistené nedostatky pri poskytovaní služieb a na porušovanie pravidiel cestnej premávky. V prípade, že sa Vami spomínané skutočnosti budú naďalej opakovať dajte nám prosím opätovne vedieť.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
05. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Prepravcovi bol Váš podnet písomne oznámení dňa 4.8.2015. Mesto Stará Ľubovňa má s prepravcom od 1.7.2015 dohodnutú pevnú cenu za odjazdené kilometre bez ohľadu na príjem z cestovného. Je to už na samotnom prepravcovi, aby si tieto veci ustrážil a neunikali mu tak finančné prostriedky.

Čo sa týka nedávania prednosti v jazde, máte pravdu, že prednosť majú autá z Levočskej ulice. Semafóry sú do 7:00 ráno vypnuté a tým pádom musia autá idúce zo Sídliska Západ dávať prednosť. Prepravca bol na túto skutočnosť upozornený písomne.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
05. august 2015

Miro

Neunikaju len peniaze dopravcovi ale aj Mest. uradu , lebo sa straca moznost odsledovat ci na danej linke su alebo nie su cestujuci a ci je spoj vytazeny dostatocne. Potom sa spoje zrusia pre nedostatok PLATIACICH cestujucich, lebo kasuju soferi do vrecka. A STALE aj po "uprave" grafikonu, spoje vobec nie su prisposobene k prichadzajucim a odchadzajucim vlakom a medzim. autobusom. Novy grafikon vobec nezohladnil pripomienky ludi, iba vyskrtal niektore spoje. BOHUZIAL. Takto /ne/"sluzi" mestska doprava len hrstke obyvatelom a pre ostatnych co sa chcu odviest od (ku) vlaku ci autobusu je zle nacasovana. Komu pomahaju odjazdene a zaplatene kilometre v prazdnych autobusoch = Mesto prepravcovi plati (100 000 eur rocne). Myslim si , ze nie dostatocna praca sa odviedla na "novom" grafikone kedze sa nezohladnili pripomienky a potreby obcanov. Grafikon potrebuje REPARAT!
23. august 2015

Dana

Myslím, že by bolo dobré opýtať sa na názor občanov, ktorí na danej ulici žijú a cestujú do práce ako by bolo vhodné grafikon upraviť. Klasické pracovné doby sú napr. od 6,00 hod. a na túto hodinu sa bohužiaľ ľudia nemôžu dopraviť do práce autobusom. Skúste sa niekedy ráno pozrieť ako starší ľudia pešo zvládajú denne trasu, nechcem si to ani predstaviť v zime. Takisto veľa pracovných dôb trvá do 16,00 hod. a posledný autobus ide okolo 15,30 hod. (podľa toho z akej zastávky). Zrušili sa presne tie spoje, ktoré sú potrebné. Zrejme na budúce volebné obdobie nebudú mať ako voliči ísť voliť.......pešo sa im nebude chcieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania