Poškodený chodník z ktorého sa zaplavujú pivnice

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

V riešení
meno
Juraj 27. septembra 2016

Už vyše 30. rokov je poškodený chodník dole kopčekom pri ihriskách zákl. školy Komenského, z ktorého sa pri každom daždi a búrkach postupne zmýva asfalt a štrk z rozdrveného betónu chodníka do jediného kanálu, ktorý je pred vchodom Letnej 33. Už veľakrát nám zaplavilo pivnice, pred vchodom je stále kopa štrku, kanál sa upcháva, začalo nám pretláčať vodu do pivníc.Dali sme si postihovanú časť bytovky zaizolovať. Pred rokmi sme spísali petíciu, žiadali poslancov aj primátorov o vyriešenie stavu, ale do dnešných dní sa nič neudialo. Stačilo by chodník opraviť, vyasfaltovať a v strede chodníka (na brehu) urobiť ešte jeden kanál, aby všetká voda z kopca a ihrísk nestekala iba do jedného kanálu. Viď.zakreslené na jednom obrázku.
Za vyriešenie tohoto stavu Vám veľmi pekne ďakujem.

27. september 2016

Juraj

Je 27.septembra a už konečne sa môj námet zverejnil. Len zverejnenie trvalo 41.dni. Dúfam, že vybavenie a hlavne zrealizovanie môjho námetu bude oveľa rychlejšie.
Ďakujem za všetkých obyvateľov Letnej 33 a iných.
28. september 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, došlo k chybe na strane administrátora. Ak by sa problém s nezverejnením podnetu ani po niekoľkých dňoch opakoval v budúcnosti, prosím kontaktujte ma na e-mailovej adrese uvedenej nižšie. Ďakujeme za pochopenie a ešte raz sa ospravedlňujeme.

Martin Kollárik
[email protected]
29. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za Váš podnet. Čo sa týka Vami navrhovaného riešenia prejdeme si ho s kompetentnými v rámci Verejno - prospešných služieb a Oddelenia výstavby, územného rozvoja a životného prostredia. Návrh riešenia Vám dáme vedieť. Plne rozumieme, že je to dlhodobo neriešený problém a budeme sa ho snažiť vyriešiť čo najskôr, ale vidím to reálnejšie na rok 2017. Konkrétnejšie informácie Vám ešte dáme vedieť.

Aleš Solár, prednosta MsÚ
30. september 2016

Juraj

tohto roku by sa mohlo urobiť aspoň jeden ešte lepšie dve odvodňovacie kanály na briežku, aby na jar už nebol problém s návalmi vody pred vchodom L 33
28. október 2016

Juraj

Je 28.októbra 2016. Podnet som zadal 17.augusta 2016. Uplynuli viac ako dva mesiace. Raz meška administrátor so zverejnením, potom zasa sľubovaná odpoveď od primátora. Načo slúži táto aplikácia? Aby sa niekto mohol chváliť, že aplikácia je aj v našom meste ?
13. apríl 2017

Juraj

Dobrý deň.
Dnes je 13.4.2017, osem mesiacov po podaní môjho podnetu..
Žiaľ doteraz mi nebola daná sľubovaná odpoveď ako sa problém bude riešiť.
Ak sa v meste tak rýchlo všetko rieší, tak sa nečudujem že mesto tak vyzerá ako vyzerá.
Vďaka mestsky zastupitelia!!!
14. apríl 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme 14. apríla opätovne preposlali samospráve s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
27. máj 2017

Juraj

Je koniec mája a nič. Ticho. Samospráva v Starej Ľubovni asi nepracuje. Pán Solar má ma ... Je to odkaz pre pána starostu a nie pre páána prednostu. Asi zídem o poschodie nižšie priamo k pánovi starostovi a ho priamo upozorním, že má na stránke odkáz!
25. január 2018

Juraj

Ďakujem, urobené ale iba čiastočne. Nieje ochota z mesta úplne niečo doriešiť. To je ale Ľubovňa.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania