Vodorovné dopravné značenie

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Martin 11. júna 2015

Dobry den,
ma mesto Stara Tura v plane PRAVIDELNE a ZODPOVEDNE obnovovat vodorovne dopravne znacenie, konkretne prechody pre chodcov, napriklad aj na ul. SNP od BILLA k lavke cez potok? Po povodnom prechode uz nie je ani stopy a preto si kladiem otazku, ako velmi mestu zalezi na bezpecnosti obcanov a navstevnikov mesta.
Pripajam snimku Google maps z maja 2012, vtedy bol prechod takisto "neviditelny".
Dakujem a verim ze sa situacia zmeni k lepsiemu.

11. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

údržbu a obnovu vodorovného značenia na spomínanej komunikácii má v kompetencii Správa ciest Trenčianskeho kraja. Nie je to miestna komunikácia. Pracovníci správy ciest TN v súčasnoti obnovujú vodorovné dopravné značenia na cestách II. triedy (napríklad nedávno v St. Turej na hlavnej ceste z NMnV smerom do Myjavy). Ubezpečili nás, že čoskoro obnovia i vodorovné dopravné značenia na cestách III. triedy, do ktorých patrí i spomínaná komunikácia pri OD Billa.

Lívia Boorová, MsÚ Stará Turá
12. júl 2015

Martin

Dakujem za dopoved, pani Boorova, no dnes je 12. jula a ziaden prechod na tejto ulici nie je obnoveny. Na kolkom mieste v zozname ma mesto Stara Tura polozku "Bezpecnost obcanov" ?
30. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
daný priechod pre chodcov, ako aj ďalšie priechody pri OD Tesco a pri Základnej umeleckej škole na tejto komunikácii, boli dnes Správou ciest Trenčín natreté.
Podľa vyjadrenia Správy ciest bolo zdržanie prác spôsobené zdĺhavým verejným obstarávaním.



Lívia Boorová, MsÚ Stará Turá
30. júl 2015

Martin

Dakujem, pani Boorova, verim, ze znacenie bude viditelne trvalo a predide sa tak na tejto ceste nehodovym situaciam, pri ktorych prichadzaju o zivot nevinni.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.