Nevyhovujúci prechod

Zodpovednosť za riešenie: Stará Turá

Vyriešený
meno
Marek 07. apríla 2017

Nevyhovujúci priechod pre chodcov, najmä žiakov 1. stupňa ZŠ. Priechod končí v ceste a v tráve. Taktiež nieje riadne zvýraznený, ani osvetlený. Taktiež križovatka je neprehľadná a spomaľovače neefektívne. Široko ďaleko nie je žiadny priechod, kade majú chodiť naši najmenší?

10. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rekonštrukcia a obnova pôvodného chodníka sa realizovala minulý rok. Išlo o výmenu povrchu pôvodného chodníka. Už aj vtedy viedol priechod rovno do zelene, ale keďže chodník bol v zlom stave, tak to bolo menej vnímané. Teraz sa tento problém s vyústením priechodu zvýraznil. Bohužiaľ, v tomto prípade sa jedná o štátnu cestu. Priechody na štátnych cestách bude obnovovať správa ciest TSK priebežne v roku 2017.
Mesto Stará Turá ako aj Technické služby mesta, hľadajú najvhodnejšie riešenie úpravy tohto priechodu. Na akúkoľvek úpravu je potrebný súhlas dopravného inšpektora a teda i príprava nového projektu dopravného značenia. Tieto súhlasy i projekt aj napriek tomu, že ide o štátnu cestu sa bude snažiť mesto Stará Turá získať.

Ing. Jana Vráblová, riaditeľka TSST, Mgr. Miroslav Krč, MsÚ Stará Turá
10. apríl 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme 10. apríla zaslali aj priamo Správe ciest TSK.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
05. november 2017

Marek

Vúc na nejakú Starú Turú nemá čas ani odpovedať, nie ešte niečo urobiť.
07. september 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Stará Turá
01. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
správa ciest TSK prechod v uplynulých rokoch už viackrát obnovovala. Dokonca ho upravili do podoby, aby pri výstupe chodec vstupoval na chodník.

Mgr. Miroslav Krč, MsÚ Stará Turá

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania