Ferdiša Kostku-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Kristina Kovacicova 24. decembra 2021

Dobry den,
Bolo by velmi vhodne posilnit osvetlenie v lokalite hlavnej autobusovej stanice v Stupave, ulica Ferdisa Kostku, Jilemnickeho, Jana Ondrusa a okolie. Je tam velmi velmi nepostacujuce osvetlenie v celej oblasti, teraz tam napadli mladeho muza a do buducnosti s lepsim a silnejsim osvetlenim tejto oblasti by sme sa mohli takymto hrozam vyvarovat! Je to velmi dolezite toto vyriesit, kedze sa jedna o bezpecnost obyvatelov.
Dakujem Vam vopred
Obyvatelka danej oblasti

https://www.bratislavskenoviny.sk/stalo-sa/doma/69563-pri-autobusovej-stanici-v-stupave-napadli-zranili-a-okradli-mladeho-muza?fbclid=IwAR0bo9kiA04dFSQIUvivx3YqDh2Jl8RM8LUtUuQi7Q3z6aDlMjsVG3FYHzw

01. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Informoval som o ňom kompetentného pracovníka a požiadal ho o vyjadrenie. Po jeho obdržaní Vás budem informovať.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
03. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chcel by som Vás informovať, že som obdržal yjadrenie z Oddelenia územného rozvoja a ŽP MsÚ Stupava z ktorého vyplýva, že ohľadom verejného osvetlenia v Stupave sa pripravuje verejné obstarávanie, čo pomôže vyriešiť aj Vami uvedené problémy:
"Toho času sa pripravujú poklady pre vyhlásenie verejného obstarávania na zákazku verejného osvetlenia v meste Stupava a to formou - koncepciou využitia GES".

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
31. august 2022

Anonym

@Admin: Dobrý deň, na nedostatočné osvetlenie v danej lokalite (Ferdiša Kostku, Jána Ondruša) poukázala aj pani Zuzana v podnete ID 131906. Od posledného stanoviska samosprávy ubehlo takmer 8 mesiacov. Vedel by niekto z kompetentných poskytnúť aktuálnejšiu informáciu o spomínanom verejnom obstarávaní?

https://www.odkazprestarostu.sk/stupava/podnety/131906/ferdisa-kostku-priechod-pre-chodcov-zle-viditelny
01. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania