Ubytovňa

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Neriešený
meno
Peter 12. júla 2015

V Stupave je nespočetné množstvo ubytovní,no táto na Dlhéj je extrém.Asi 2 metre od plotu máme vchody do izieb ubytovne.Od rána tu počúvame hrešenie a oplzlé reči sprevádzané grganím a uvoľňovaním plynov, fakt hnus. Majitel im dal pred každú izbu sedenie takže ich počúvame celé dni,a aj naše deti.Zatvárame si deti do vnútra,a musíme zatvárať okná lebo v kuse si grilujú ako v kempe.Pred rokmi sme na Mestskom úrade mali debatu aj s majiteľom,a sľuboval že postaví nepriehľadný plot,akurát dal rákos na naše ploty.Po roku bolo samozrejme po ňom.Majiteľ to nerieši,a Mestsku pol.ma už nebaví volať,lebo to k ničomu nieje.Prešiel som si ubytovne,ale takíto zverinec nieje ani v jednej.Nechcem bit obmedzovaný na vlastnom dvore.

20. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Majiteľa ubytovacieho zariadenia sme si predvolali na Mestský úrad a budeme sa v najbližších dňoch týmto podnetom zaoberať.



Zuzana Lovíšková, prednostka MsÚ
13. august 2015

peter

Dobrý deň,Prešiel mesiac a nič.Nečakali sme že to bude také ťažké.Prázdniny sa pomaly končia,a deti Vám napíšu ďakovný list za pekné prázdniny.Chceme nech pán majiteľ postaví ten nepriehľadný plot ktorí sľuboval pred rokmi.Nechceme sa pozerať na ten zverinec,a tiež nechceme aby oni pozerali do našich dvorov.Nech zruší sedenie pred izbami.Ani jedna ubytovňa ho nemá a fungujú.Sú to vytvorené zákutia,kde sa len popíjajú,a oplzlo vykrikujú.V každej izbe určite chýba A4,s pravidlami slušného správania.Také sľuby že on zariadi že bude tam ticho nám nestačia.To tu už bolo,do týždňa prišli druhý a začalo sa to odznova.Ďakujeme.
25. február 2016

Peter

Ubytovňa po ôsmich mesiacoch

Tak nám prešlo osem mesiacov,a nič.Asi je to pre vás tvrdý oriešok.Jasné že musíte riešiť podnety novousadlíkov,nech sa tu cítia dobre.Mi Stupavčania budeme len ticho,nech nám každý .... na hlavy.Pánovi majiteľovi vietor strhol ten rozpadnutý rákos,tak sa chystá dať nový.Ale ten fakt nič nerieši,to skutočne nemusí a ušetrí 50e.Budeme si všetci nútený našetriť a postaviť nové nepriehľadné ploty.A budeme všetci spokojný,hlavne pán majiteľ.Tak vám pekne Ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.