Nelegálne osadené zvislé dopravné značenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Neriešený
meno
Juraj 20. septembra 2015

Touto cestou by som chcel oznámiť nelegálne osadenie zvislého dopravného značenia na súkromných pozemkoch bez vedomia a súhlasu vlasníkov pozemkov v rozpore so stavebným povolením stavby Komunikácie pri Gaštanovej Aleji.

05. október 2015

Ujo Juo

No ani som od našej samosprávy nečakal nič iné ako "NERIEŠENÝ!!!", tak je to zo všetkým, developer uplatil mesto a teraz si robí čo chce a mestský úradníci majú oči zavreté resp. pozerajú iným smerom
31. marec 2016

Pavol

Osadenei dopravneho znacenia je vo vseobecnom zaujme a neviem ci je potrebny suhlas na osadenie, a pokial bolo v stavebnom povoleni osadenie dopravneho znacenia , tak to museli osadit inak by neskoladovali. Nechapem preco ma niekto problem s dopravnym znacenim z dovodu jednoznacnosti urcenia dopravnej situacii. Alebo ze nahlasovatel byval v uvedenom dome a vadi mu , ze musi zastavit a dat niekomu prednost lebo sa "ponahla" ?
31. marec 2016

Jozef Mráz

Neviem čo je všeobecný záujem, to je viac ako súkromné vlastníctvo,...Vám by sa tiež nepačilo keby Vám prišli do záhrady rozkopali trávnik resp. chodník osadili tam značky a tvárili sa že je to OK. Samozrejme trávnik nechajú rozbombardovaný. Navyše v stavebnom povolení mal byť úplne iný účel tej kominikácie pri Gaštanovej Aleji, mala to byť obytná zóna nie miestna komunikácia, a mala byť slepá, tak to bolo v SP, s tým riešením sme nemali problém. Niekto na MÚ si zmyslel že by nebolo zlé urobiť prepojenie ďalej Na Alej no nedomyslel aké následky to bude mať. Z komunikácie ktorá mala byť Obytná zóna, čiže chodník po ktorom chodia prednostne chodci a s obmedzením autá sa stala zmenou značenia miestna komunikácia. Preto nelegálne osadené dopravné značenie, lebo bolo v rozpore so stavebným povolením. Navyše chodník po ktorom teraz chodia chodci je tiež vo vlastníctve priľahlej bytovky. Tiež by nebolo nikomu jedno keby mu chodili cudzí ľudia ( desiatky az stovky ľudí denne ) cez dvor po jeho chodníku, venčili tam psov, nechávali za sebou neporiadok... len preto že si tak zmysleli na MÚ.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania