Archív oznamov na web stránke www.stupava.sk

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Robo 12. januára 2017

Dobrý deň,
na oficiálnej web stránke Stupavy v kategórii Elektronická úradná tabuľa:
http://www.stupava.sk/web/src/index.php?lg=sk&pgid=223
nie sú zobrazené chronologicky všetky oznamy mesta, u oznamov starších ako 3 dni sú nesystematicky vybrané a zobrazované len niektoré oznamy a niektoré nie sú dostupné ani v kategórii Archív. Niektoré oznamy nie sú zobrazované dokonca už po viac ako troch dňoch .
Prosím o zmenu na web stránke Stupavy tak, aby boli zobrazované všetky oznamy mesta vo všetkých kategóriách oznamov dostupné napr. ako archív oznamov nalinkovaný priamo z jednotlivých kategórií oznamov.

12. január 2017

Adrika

zdravím, ja by som bola rada, keby bolo na stránke uvedené každé hlásenie rozhlasu, lebo na našej ulici Sama Tomášika nie je vôbec rozhlas, a nikdy nič nevieme, zároveň by som ocenila, keby boli dovolenky lekárov tiež vypísané na stránke, lebo už sa mi viac krát stalo, že som prišla zbytočne.....
13. január 2017

Robo

Mna naštartovala sekcia oznamov k stavebným a územným konaniam. Nový oznam zmizol za pár dní, starší oznam tam svieti stále. Transparentne informovanie občanov potrebuje systematicky prístup vo všetkých kategóriách oznamov s úplným archívom všetkých starších zverejnení .
25. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Oznamy v sekcií elektronická úradná tabuľa sú zverejňované podľa kategórií po dobu platnosti a aktuálnosti jednotlivých oznamov. Po uplynutí doby zverejnenia sa oznamy ukladajú do archívu kde sú archivované a vyhladateľné. Po kontrole sme nezistili chýbajúce dokumenty.Akékoľvek otázky ohľadom zverejňovania oznamov na www.stupava.sk adresujte prosím na mailovú adresu: [email protected].

Mgr. Zuzana Lovíšková
vedúca oddelenia všeobecnej a vnútornej správy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania