Odstránenie parkovacej značky pre ZŤP - Okružná ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Ján 28. augusta 2018

Dobrý deň,
na ul. Okružná bolo odstránené zvislé dopravné značenie - vyhradené parkovacie státie pre ZŤP. Ide o vyhradené stojisko nachádzajúce sa ako posledné v rade stojísk priamo pred vchodom do kaviarne Con due Amici.
Pôvodne sa tu nachádzala značka o vyhradenom parkovacom státí pre ZŤP, postupom času na danú značku "pribudla" dodatková tabuľa o vyhradených 3 susedných parkovacích miestach pre potreby spomínanej kaviarne. Aktuálne sa na stĺpe nachádza už iba táto dodatková tabuľa, a značka o mieste pre ŽTP tam už nie je. Dané miesto je tak využívané širokou verejnosťou vrátane návštevníkov kaviarne a neslúži tak pôvodne vyhradenému účelu. Vzhľadom na problémy s parkovaním v tejto lokalite a význam daného parkovacieho miesta prosím o urgentnú nápravu danej situácie.

12. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe Vášho podnetu hliadka Mestskej polície vykonala miestnu obhliadku, na ktorej bolo zistené, že predmetné dopravné značenie, schválené Okresným dopravným inšpektorátom, bolo neznámym páchateľom odstránené, čím bola spôsobená škoda za cca 200 Eur. Keďže páchateľ činu je neznámy, resp. mu nie je možné tento čin dokázať, bude oprava dopravného značenia hradená z rozpočtu mesta a teda aj z peňazí daňových poplatníkov. K odhaleniu a usvedčeniu páchateľa by pomohli svedecké výpovede prípadných svedkov.

Oprava značenia bude vykonaná mestom Stupava v najkratšom možnom termíne.


Ing. Lívia Štulajterová
Referát územného plánovania a dopravy
mesto Stupava
06. jún 2019

JankaDanka

Okružná-Dopravné značenie-iné

Dobrý deň, už minulý rok tu bolo upozorňované na neznámym páchateľom odstránenú vertikálnu dopravnú značku vyhradeného miesta pre ZŤP pred kaviarňou Con due Amici na Okružnej ul. Prisľúbená bola náprava, avšak doteraz nebola značka obnovená. Naozaj nie je možné zo strany mesta zabezpečiť obnovenie značenia ani za takmer celý kalendárny rok (oprava bola prisľúbená 08/2018)? Ide o vyhradené parkovanie pre ZŤP v lokalite, kde nie je bežne možné zaparkovať, o čo väčší význam dané miesto má.
06. jún 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
24. január 2020

JankaDanka

Dobrý deň,
na ul. okružná pred kaviarňou bola odstránená vertikálna dopravná značka vyhradzujúca parkovacie miesto pre ZŤP, ktorej umiestnenie bolo v zmysle schváleného projektu dopravného značenia lokality. V minulosti mesto sľúbilo nápravu, avšak ani po roku to nebolo vyriešené (na daný podnet tu už ani nereaguje, keďže komentovaním a prisľúbením nápravy pravdepodobne považuje problém za vyriešený). Prosím o jej osadenie a o ozrejmenie, prečo nedošlo dodnes k náprave. Ďakujem.
28. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obdržal som informáciu z Referátu územného plánovania a dopravy:
"Všetky nedostatky v dopravnom značení sa budú odstraňovať po zime. Zvislá značka je už zakúpená a za vhodného počasia, keď sa bude dať realizovať aj vodorovné dopravné značenie ("maľovanie"), bude osadená. Ďakujeme za trpezlivosť a pochopenie."

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
29. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obdržal som vyjadrenie z VPS Stupava, že tento podnet vyriešili.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania