Neporiadok na namesti po hodoch

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Michal 30. apríla 2015

Vazene mesto Sv. Jur bolo by celkom uzitocne, ze po hodoch ktore sa uskutocnili cez vikend by niekto DOKLADNE POUMYVAL, VYCISTIL a POZAMETAL kompletne namestie a chodniky. Cele je to ogrcane, oplute, zaspinene a vsade lieta kopa ohorkov. To je TAKY PROBLEM na DRUHY den po hodoch z ktorych ma mesto prijem dat namestie do poriadku? Mozete sa vsetci na urade hanbit!

05. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Mesto svojími pracovníkmi a s prispením 1.Svätojurskej a.s. každý deň počas hodov (sobota ráno, nedeľa ráno) a aj v pondelok po hodoch pozametalo a povysávalo celé námestie. Čo sa iného znečistenia týka (škvrny od olejov, nápojov a pod.) Mesto a ani 1.Svätojurská a.s. nedisponuje polievacím autom a teda tento druh čistenia za nás vybavila príroda sama, a veľkú časť škvŕn zmyl dážď.

Bohužiaľ v utorok vo večerných hodinách sa cez naše Mesto prehnala víchrica a tá spôsobila nemalé škody a aj znečistenie. Takže od stredy sa opätovne začalo upratovanie nielen Prostrednej ulice ale aj celého Mesta. S odstraňovaním následkov sme pokračovali aj vo štvrtok.

Príjem za hody nepokrýva všetky náklady, takže stavať to do roviny, že Mesto na hodoch zarába je mylné a zavádzajúce.


Ing. Šimon Gabura,
primátor mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania