Nová Pezinská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Robo 09. októbra 2023

Je to smutné, ale "vďaka" požiaru vozidla bol zistený problém s parkovaním na Novej pezinskej, ale myslim že to tak bude aj na iných uliciach.

Požiarnici idúci na zásah sa k horiacemu autu svojim veľkým nákladným autom nemohli dostať cez Novú Pezinskú nakoľko ju blokovali zaparkované vozidlá. Tak museli voliť inú trasu, a vďaka tomu už vlastne iba dohasili čo z auta zostalo...

Načo sú pred domami okrasné predzáhradky, keď vozidlá potom parkujú na ceste a blokujú vjazd napr. požiarnikov? Čo tak predzáhradky zrušiť a namiesto nich nech parkujú auta (niektorí to tak už robia) a tým rozšíriť cestu dolu k bytovkám? Viem, námietka bude že sú tam stromy (niektoré už po zenite) a vysadené kvety. Podobný problém sa ide tušim riešiť na ulici SNP

09. október 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

rada by som Vás požiadala, aby ste jasne definovali čo je problémom podnetu a čo by malo byť jeho riešením. Prosím pri pridávaní podnetu sa riaďte pravidlami portálu.

Ďakujem,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]
09. október 2023

Robo

Všetko na čo sa pýtate je tam napísané :

Problém: problémové parkovanie na ulici, načo sú prezáhradky

Vyriešenie: Co tak predzahradky zrusit a namiesto nich nech parkuju auta, čím sa rozšíri cesta
11. október 2023

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Mesto má v pláne zaregulovať parkovanie na ulici Nová Pezinská a to tak, že parkovať bude možné iba na jednej strane ulice. Rovnako plánujeme postupovať aj na ulici Štúrova. Po schválení projektu dopravným inžinierom ODi OR PZ Pezinok bude vyznačené parkovanie vodorovným značením. Predzáhradky na Novej Pezinskej neplánujeme rušiť.

Šimon Gabura
primátor Mesta Svätý Jur

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania