Felcánova-stavby a budovy-zlý stav budovy

Zodpovednosť za riešenie: Svätý Jur

Vyriešený
meno
Viktor Hollý 21. júna 2019

Stav školy Felcánova, Bratislavská.. človek sa po vstupe ocitne ako v komunizme, staré linolea, predpotopny nábytok, po životnosti, koberce detto, zatuchlina, ako keby sa tu zastavil čas, koľko rokov sa neopravovalo od 1992?bolo by dobré aby naše deti prišli z čistých a moderných domovov do prostredia ktoré bude na obdobnej úrovni ako žijú doma, bude sa s tým niečo robiť? Idú prázdniny, času dosť a aj živnostníci sú v Juri. Keď máme na kvetináče za 20 tis. Eur šmahom ruky, prečo niektoré veci nejdú desiatky rokov, lebo nie sú akože peniaze. Ďakujem

24. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet. Technický stav materskej škôlky Felcanová (MŠ) poznáme a práve preto sme sa interne rozhodli, že ju nebudeme "plátať", ale prejde úplnou rekonštrukciou. Aktuálne ju máme kompletne zameranú, architekt spracováva štúdiu, ktorá by mala byť dodaná 27. týždeň. Tá bude následne pripomienkovaná, aby z nej vznikol presný podklad na projektovú dokumentáciu. V roku 2019 máme ambíciu mať projekt pre stavebné povolenie a následne v roku 2020 najneskôr 2021 by mala MŠ prejsť kompletnou rekonštrukciou (po získaní všetkých povolení).
Nezávislé od rekonštrukcie budovy má p. riaditeľka za úlohu pripraviť návrh nového školského dvora. Ten po obdržaní prerokujú poslanci Mestského zastupiteľstva a následne je mesto pripravené školský dvor zrekonštruovať (nanovo vybudovať).

Ing. Šimon Gabura
primátor mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania