Berehovská-priechod pre chodcov-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

V riešení
meno
Matej Hudáček 14. júla 2022

Chýbajúce zebry medzi chodníkmi i príslušné značky

31. júl 2022

Miron Harahus

Na celej Berehovskej neni žiadny prechod deti keď idú s ihriska na iné ihrisko musia cez cestu do škôl tiež .. ,
29. august 2022

Miroslav Prezbruch

co si pamätam tak zrovna na tejto krizovatke nebol prechod nikdy ratajme to na vyse 30 rokov... a asi ani nikdy nebude... co je ale zarazajuce ze na ulici 1 decembra su este dva prechody cez cestu pred a za MS kde prechody nie su! spominam si ale ze za MS smerom k uz neexistujucej bille prechod bol len casom sa cestari na to vykaslali a uz ho neobnovovali!
11. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie Vášho podnetu. Predpokladáme, že priechod pre chodcov, tak ako ho požadujete - v strede križovatky, nebude možný z dôvodu narušenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Je možné ho však umiestniť za predmetnú križovatku. Keďže zriadenie priechodu pre chodcov, ako aj akýkoľvek zásah do cestnej premávky podlieha schvaľovaciemu procesu príslušných orgánov, v predmetnej veci vykonáme konzultáciu s ODI OR PZ Trebišov. V prípade nájdenia vhodného riešenia prijmeme opatrenia k schvaľovaciemu procesu vytvorenia priechodu na Berehovskej ulici. Zlepší to bezpečnosť nielen detí pri presúvaní sa na detské ihriská, do materských a základných škôl, ale aj dospelých peších.

Mgr. Peter Pipa
náčelník MsP Trebišov
11. október 2022

Matej Hudáček

Pán Pipa, ďakujem za potešujúcu odpoveď.
Čudoval som sa, že v obytnej zóne vyjdem z chodníka, ktorý má dokonca prvky pre znevýhodnených – a automobily ma podľa absentujúceho značenia nemusia vôbec vpustiť na cestu. Síce nie som obyvateľom tejto štvrte, ale verím, že sa stav zlepší.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania