Neporiadok na ihrisku sever

Zodpovednosť za riešenie: Trebišov

V riešení
meno
kveta 14. novembra 2018

na severnej ulici, detske ihrisko-neporiadok po vykopovych pracach,zvysky materialov,namiesto hliny a travy kamenie a nejaky zvysny stavebny material nakope,znefunkcneny chodnik prikryty drevenym latami,vyschnute torza stromov po vasom oreze min.rok....potrebne ich odstranit aj komplet pne... a zvazit novo vysadbu niecoho,lebo zelene je tu zalostne malo a naslo by sa aj kadeco ine,ale je to detske ihrisko,ktore je hodne vyuzivane poprosim o upravu terenu

14. december 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme Vám za zaslanie podnetu. Vzhľadom na ukončenie stavebných prác mimo vegetačného obdobia Mestské hospodárske stredisko (MsHS) vykoná revitalizáciu priestorov v okolí bytového domu v jarnom období. V rámci revitalizačných prác bude okolitý terén vyrovnaný a zatrávnený. Poškodený strom /sakura/ pracovníci strediska nahradia novou sadenicou. Ďalšiu výsadbu nových stromov MsHS prehodnotí z dôvodu zachovania celistvosti plochy detského ihriska, okolia a jestvujúcich inžinierskych sietí. Časť finančných nákladov spojených s revitalizáciou v okolí bytového domu bude požadovaná od dodávateľa stavby, ktorý umiestnil svoj stavebný materiál na predmetnej ploche.

Zároveň k odpovedi prikladáme aj fotodokumentáciu z realizovaného vyčistenia uvedeného priestoru pracovníkmi Mestského aktivačného strediska (MsAS).



Mgr. Mário Fazekaš, vedúci MsHS
Peter Albičuk, poverený riadením MsAS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania