Pecobikes

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Chcem sa spytat, ci najomcovia v obchodnych prevadzkach patriacich Mestu Trnava, nemusia dodrziavat otvaracie hodiny a nocny klud. Konkretne spolocnost Pecobikes na Hospodarskej. Je mi sympaticke ake aktivity sa tu prevadzkuju, ale musia respektovat, ze tento obchod je v bytovom dome a ziju tu ludia. Nie je myslitelne, aby sa tohto priestoru chodilo nonstop. Kazdy den bez ohladu na dennu, ci nocnu hodinu. Umyvaju bicykle na parkovisku a nerespektuju, ze odpadova voda obsahuje maziva a oleje. Jedine co chcem, aby sa urcili otvaracie hodiny a najomca ich respektoval.

29. jún 2014

Adam Peciar

Dobry den p. Alena,
ako zodpovedny za tento priestor mozem rucit ze v tychto priestoroch sa po 20tej nevykonava ziadna aktivita. Bicykle umyvane na parkovisku su umyvane biologicky rozpustitelnymi pripravkami ku ktorym Vam vieme zdokumentovat obsah a garanciu bilogicky nezavadneho obsahu pripravkov vyrobcom. Bicykle su vacsinou clenov sportoveho klubu Cyklisti Trnava. Pokial mate akekolvek dalsie pripomienky alebo navrh lepsieho spolunazivania v danom priestore prosim nevahajte ma kontaktovat 0908311757 kontakt mame uvedeny aj na vstupnych dverach .
29. jún 2014

Alena

Dakujem...
30. jún 2014

pedro

Alena,
ja len dufam ze vase auto neobsahuje ziadne maziva a oleje ktore by mohli po nom na parkovisku po dazdi zostat a ze do bytu vchadzate a vychadzate len v mestu dopredu oznamenych hodinach a ze autom prichadzate na parkovisko s vypnutym motorom a to vsetko v rozmedzi od 6:00 do 22:00
30. jún 2014

Alena

Pan Pedro, nechcela som ist do krajnosti, ale budis. Ja sice auto nevlastnim, ale
ked uz spominate olej z auta, tak pan Peciar Vam isto potvrdi, kolko oleja uz vytieklo z jeho auta a najvacsi unik mal prave minuly tyzden ( minimalne liter), takze prave pocas tohto dazda steka do kanalizacie.
Na Vasu druhu poznamku reagovat nebudem, lebo je neopodstatnena a pan Peciar si je urcite vedomy, ze aj po 20:00 sa v prevadzke aktivity vykonavaju a to naposledy v sobotu cca 23:30.
Chcem teda vyjadrenie mesta o otvaracich hodinach prevadzky.
30. jún 2014

peter

otvaracie hodiny a uzivanie priestorov su dve rozdielne veci
30. jún 2014

Adam Peciar

P. Pedro bohuzial ale clovek uz svojim bytim znecistuje prostredie a nasu planetu. Niekto viac a niekto menej ale o tom sa tu bavit zmysel nema.

P. Alena v priestoroch sme boli aj v nedelu rano o 7:00 h. a neskor :-) Chystali sme sa na majstrovstva Slovenska v cestnej cyklistike, stranka nasho obcianskeho zdruzenia: https://www.facebook.com/CyklistiTrnava Co sa tyka auta, nie som jeho majitel ale len uzivatel. Unik nafty z auta bol vdaka prasknutej hadicke (uz asi 2x), auto ide o 2 tyzdne do servisu na pretesnenie a kontrolu a dane miesto budeme v najblizsich dnoch cistit vysokotlakovou vapkou. Co sa tyka vstupu do nasho priestoru, vsetky udaje mame uvedene na stranke. V letnom case utorok az piatok od 16 do 20:00hod., cez zimu len utorky a stvrtky v nezmenenom case. Vstup je pre clenov i neclenov nasho klubu cize aj pre siroku verejnost. V inom case uzivaju priestor len osoby, ktore su k tomu opravnene a maju nato povolenie.
Navrhujem Vam nas osobne navstivit, daleko to nemate a tieto ako aj ine veci prebrat mimo tohto fora. Za tu cestu a Vas cas Vam pripravim dobru kavu, vsetko povysvetlujem a cely priestor Vam ukazem.
01. júl 2014

Alena

Dakujem pan Peciar, mne toto ako odpoved staci a stacila mi aj ta prva, keby sa Pedro do toho nemiestne nemiesal.
Nech sa Vam dari

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania