Kedy dokončia študentský domov na ul. Rybníkovej

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Ivan 19. septembra 2014

Internát na Rybníkovej dokončia na jar 2014. O osem rokov neskôr, ako plánovali to pisali na trnava-live este minuly rok.
Neviete niekto ako je to s jeho dokoncenim.

19. september 2014

lssTT

veru, ten plot by mohli dať dole konečne. všetko vonku je hotové :)
19. september 2014

vlaDyka

Veď ten je už dávno dokončený !!!
Viď napr. aj http://www.mtt.sk/up/clanky-spravodajstvo/Novy-interrnat-Trnavskej-univerzity-14-08-2014

To, že tam je oplotenie, alebo že ešte nie je otvorený, teda...uvedený do prevádzky - je iná otázka. To by som sa skôr pýtal vedenia TU a nie samosprávy...
Na druhej strane však musíte uznať iné - ak by tam to oplotenie už nebolo, tie steny by sa určite nedočkali oficiálneho otvorenia "bez ujmy".
22. september 2014

peter

Cez leto, ked som bol na par dni v trnave, som siel pesi cez zadne parkoviska UCM a potom dalej medzi touto stavbou a slaviou. Je tam taka multifunkcna budova - byvala tam cajovna a dole mal prevadzku SEVT a este nejake firmy.
Je to tam totalne zdevastovane. Omietka normalne postrhana z fasady dole aj s nosnou sietou. SEVT je samozrejme uz davno odstahovany a namiesto neho je tam bordel, spina a prach. Smrad jak v carihrade - zjavne to tam teraz sluzi ako verejne WC.

hned vedla je slavia. navsetvnici sportovych podujati si musia o trnavcanoch mysliet svoje...

Kompetentni by si uz mohli niekedy aj uvedomit, ze vplyvom predlzovania terminov a dlhodobej "rozostavanosti" mozu trpiet okolite stavby a klesat ich atraktivnost.
24. september 2014

zubaty

Pri tejto stavne sa mal v prvom rade piešit problem s parkovanim (ubytovanych) študentov, lebo tych par parkovacich miest čo tam spravili, to z biedy nevytrhne!

PS: podla mna je celkove umiestnenie tohto internatu uplne zle riešene
26. september 2014

Katka

Neviem, či tu neplačete na nesprávnom hrobe, investorom aj žiadateľom je Trnavská univerzita, (http://egov.trnava.sk/default.aspx?NavigationState=830:0:) možno sa treba pýtať tam...
22. október 2014

Palcino Čavojský

plot je už odstraneny.
14. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
26.9.2014 bol zo strany stavebníka Trnavská univerzita v Trnave podaný návrh na kolaudáciu stavby "Študentský domov Trnavskej univerzity". Mesto Trnava ako príslušný stavebný úrad zvolal na deň 23.10.2014 miestne zisťovanie v rámci kolaudačného konania. Vzhľadom k tomu, že stavebnému úradu neboli doteraz predložené všetky kladné stanoviská dotknutých orgánov, kolaudačné rozhodnutie nie je vydané. Po ich doplnení zo strany investora, stavebný úrad pristúpi bezodkladne k vydaniu rozhodnutia, ktorým povolí užívať stavbu.


Odbor stavebný a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania