Ulica Spartakovská-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Kurz autoškoly, prvá značka Dopravná značka B1 znamená Zákaz vjazdu všetkých vozidiel v oboch smeroch. Ok idem doprava tam je jednosmerka. Nakúpim a odchádzam cez jedmosmerku preč, ale čo sa stalo? Vyšiel som zo zákazu vjazdu. 😯 Ešte že tam nestoja žandáre. 🤫 Do budúcna budem musieť zostať na parkovisku, ale dokedy? Myslím, že by tam bola lepšia značka Zákaz vjazdu všetkých vozidiel B2, ale nie som dopravný inžinier 🙂

24. január 2022

Majo

Vidim ze odbor dopravy znova exceluje :/
25. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
25. január 2022

Ondrej Koso

Značky už vymenili
26. január 2022

Andy

Super, len je tu ešte jedna malá vec a to kamión, ktorý zásobuje Billu. Ten bude musieť cúvať do zákazu a keď budú tovar vykladať tak zablokuje výjazd cez jednosmerku.
26. január 2022

Majo

No pri zimáku pribudlo asi milión tyčí pre značky, čistá značkokalypsa, tak som zvedavý čo za marazmus bude tu. Už teraz to vyzerá otrasne a to nanich este nejsu zavesené tyče. Jak na dopravnom ihrisku. Pichnuté v strede chodníka šak čo, pichnuté rovno v miestach kde sa vytáčajú autá, šak čo, jedno buchnuté auto hore dole.
26. január 2022

Zdenko

Bude sa kasíruvat. Kaš-lat na tyče. Budú love pre plešatého.
26. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dopravné značky zákaz vjazdu všetkých vozidiel v oboch smeroch (231) boli vymenené za dopravné značky zákaz vjazdu všetkých vozidiel (230).
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
26. január 2022

Andy

Značky sú vymenené, ale zostáva problém so zásobovaním.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania