Ulica Jána Hajdóczyho-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Adriana 01. mája 2022

Na vonkajšom ovále AŠK Slávia chýbajú čiary, ktoré oddeľovali bežcov/korčuliarov/cyklistov a chodcov. Teraz sa tam všetci "miešajú" = dochádza k nebezpečným a kolíznym situáciám.

02. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nakoľko areál Slávie je ešte vo výstavbe, čiary budú vyznačené až po kompletnom dokončení stavebného diela. Vodorovné značenie bude realizovať odbor investičnej výstavby dodávateľsky - v rámci rekonštrukcie areálu.
Kto? Mestské služby Trnava

Mestské služby Trnava
25. máj 2022

Branislav Jankovič

Kedy bude dokončený ? Termín bol 31.12.2021 je 5 mesiacov po termíne .
08. september 2022

Veronika Pullmannová

Ulica Jána Hajdóczyho-Cesty a chodníky-iné

Dobrý deň,
chcela by som poprosiť o doplnenie značenia na korčuliarskej + bežeckej dráhe v športovom areáli Slávia, tak ako bolo v minulosti (smer, samostatné pruhy pre bežcov, korčuliarov, atď. Nebolo by na škodu dať aj informačnú tabuľu o rešpektovaní značenia. V súčasnosti je korčuľovanie na výbornom novom povrchu veľmi nebezpečné, nakoľko tam bežne stretávam v protismere korčuliarov, ktorí nepoznali starý systém jazdy, malé deti po celej dráhe, ktoré zbadáte napr. v zákrute v poslednej chvíli, mamičky na korze s kočíkmi.....a veľa iných podobných prekážok, ktoré ani zdatný korčuliar nevie obísť a skončí ako napr. ja s rozbitým kolenom.

Ďakujem pekne
04. november 2022

Marianna

Na ovále okolo atletického štadiona by bolo dobré nakresliť čiary tak ako predtým a viditeľne naznačiť smer jazdy a taktiež umiestniť na viditeľné miesto tabuľu s pravidlami správania sa a pohybu po ovále kde sa ľudia korčulujú okrem iného lebo tam vládne totálna anarchia, arogancia a neohľaduplnosť ľudí( pohyb ľudí v protismere na bicykli, kolobežkách aťd., vstup na ovál so psom častokrát bez vodítka, promenádujúci sa ľudia na ovále aj 5ti vedľa seba...takýmto správaním ľudia ohrozujú korčuliarov a vznikajú nebezpečné situácie ktoré sa neraz končia úrazom.
19. marec 2024

Nela

Ulica Jána Hajdóczyho-Cesty a chodníky-iné

Nový povrch na ovále v areáli Slávie je už nejakú tú dobu, ale stále chýbajú čiary (ako boli kedysi) oddeľujúce pruhy pre bežcov/korčuliarov/cyklistov/chodcov. Chýbajú tak už mesiace, resp. viac ako rok, takže ak mesto odkazovalo na kolaudáciu, táto už zrejme prebehla. Pruhy stále nie sú, čím môžu vznikať nebezpečné a kolízne situácie.
19. marec 2024

Adriana

Nela, nepomohla si si, odkazprestarostu oba podnety zlúčil. No, potom sa mesto logicky môže hrdiť, že má najvyššie percento vyriešených odkazov, keďže do ich počtu a pomeru býva evidentne umelo zasahované...(Já ti to říkala.)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania