Nepokoje na Spartakovskej

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Tomáš 23. februára 2015

Dobrý deň, prosím vás už ale 3 týždne si na sídlisku Spartakovská, pri zimnom štadióne, niekto skúša po domácky vyrobené výbušniny, alebo teda určite by som to nenazval pyrotechnikou čo im zostalo ešte zo Silvestra. Najprv to bol domček na detskom ihrisku a teraz tento železobetónový reklamný panel. Prosím Vás spravte s tým volačo ale rýchlo, lebo sa bojíme že zachvíľku to môžu byť napríklad autá ktoré sú blízko tohto panelu, alebo možno ľudský život?

Podľa môjho názoru by sa tam mali nainsťalovať nejake 360ky kamery, na take miesta, žeby si to nabuduce možno rozmysleli títo ľudia čo to páchajú. Ďakujem.

23. február 2015

Ivana

Tak to je sila.
Inak pekna foto, ten panel je normalny skvost mestskeho mobiliaru, okolo na zemi nemam slov a vzadu tie tagy. Super zaber :)
13. marec 2015

Jakub

V utorok (10. Marca) prišlo približne o 21 hodine k ďalším, až dvom výbuchom. Nikto z komeptentných tu nebol ani len pozrieť a od tej záležitosti s betónovým reklamným panelom som tu nezaznamenal nejaký zvýšený počet hliadok, skôr som nevidel žiadne.
03. apríl 2015

Miro

Sídlisko Hliny, pred pár minútami rana ako z dela, okná sa otriasli. Je pol dvanástej v noci...toto nie je normalne.Robte s tým magorom niečo, veď on ma z toho zábavku.
28. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
skruža bola v minulosti odstránená.
Vyriešenie a chytenie vinníkov je v kompetencii PZ SR.

ÚKaM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania