Ulica Mozartova-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý

Bývam na 2.posh.obytného domu Mozartova.č.11. Z okna môjho bytu zo Severnej a Západnej strany je takýto výhľad. Keďže ste zahájili jesenný orez stromov by som chcel požiadať o presvetlenie-orezanie stromov z uvedených strán. Ďakujem.

29. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na referát zelene. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? referát zelene

Mesto Trnava
10. február 2023

Jaroslav Kralčák

Dobrý deň.Len sa chcem spýtať či sa na mňa nezabudlo.Ďakujem.
02. marec 2023

Jaroslav Kralčák

V septembri minulého roka 2022 som uverejnil v odkaze pre starostu požiadavku na orezanie stromov pri obytnom dome na Mozartovej č.11 zo západnej a severnej strany domu.Tolerujem že v jeseni minulého roka to nevyšlo.Keďže na FB sledujem kde všade sa robí orez stromov tak som sa vo februári t.r.pripomenul ale nikto si to nevšimol.Pretože sa blíži jar a vegetácia Vás opätovne žiadam o splnenie požiadavky z 29.septembra minulého roka.Ďakujem za pochopenie.
26. august 2023

Jaroslav Kralčák

Dobrý deň.Nemalo by sa stávať že občan musí urugovať svoje požiadavky štyri krát aj tak sa nič nezmení.Dňa 29.9.2022 potom 6.10.2022 vo februári 2023 som sa pripomenul aby sa na jar nezebudlo 2.3.2023 som štvrtý krát požiadal o orez stromov pred bytovým domom na Mozartovej č.11. viď.fotografie.Moja požiadavka je stále v riešení a inde sa stromy orezávajú.Z týchto dôvodov žiadam piaty krát o orez uvedených stromov.Blíži sa jeseň a ja budem musieť celý deň svietiť lebo v byte bude málo svetla.To sa potom prejaví na účte za energiu.Som 73- ročný dôchodca dokonca som bol dve obdobia poslancom MZ a nepamätám si že by niekto musel svoju požiadavku opakovať 5 x.Ďakujem za pochopenie.
26. september 2023

Jaroslav Kralčák

Dnes uplynulo 30 dní od mojej štvrtej urgencie.Moju požiadavku ktorá trvá viac ako rok nie je stále splnená.Načo vlastne je táto stránka keď ignorujete občana a dokonca ani v zákonitej lehote sa neuráčite odpovedať.
20. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
žiadosť nebola opodstatnená, nakoľko sa koruny stromov nachádzajú v dostatočnej vzdialenosti od bytovky. I napriek tomu, sme urobili na predmetných drevinách ozdravný rez v januári.
Kto? referát zelene

Mesto Trnava
21. február 2024

Jaroslav Kralčák

O opodstatnenosti by sa dalo diskutovať.viď.ostatné snímky.Bolo mi povedané od pracovníkov ktorý orezali len dve brezy že tie stromy na ostatných snímkach sa neorezávajú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania