Neporiadok na sídlisku pri zatepľovaní

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Štefan 25. marca 2015

Prosím kompetentný odbor mesta, aby vyzval stavebnú spoločnosť zatepľujúcu bytový dom na ul. T. Tekela k zabezpečenie poriadku v okolí, resp. stavby tak, aby kusy polystyrénu (aj celé tabule) neboli rozfúkané po okolí až za budovou bowlingu.

26. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na Ulici Teodora Tekela v súčasnosti prebieha Obnova bytového domu T. Tekela 4, ktorú dodávateľsky realizuje spoločnosť UNICO INVEST SK, s.r.o., so sídlom Galvaniho 12/B, 821 04 Bratislava. Stavebný úrad 26. 3. 2015 telefonicky upozornil zodpovedného zástupcu dodávateľa - stavbyvedúceho na povinnosť zabezpečiť čistotu a poriadok na stavenisku a priľahlých pozemkoch a takisto zabezpečiť miesto pre zhromažďovanie odpadov a ich pravidelný odvoz.
Zároveň stavebný úrad vyzval dodávateľa stavebných prác na okamžité zjednanie nápravy, t.j. vyčistenie okolia stavby od stavebného odpadu a udržiavania poriadku v okolí stavby a upozornil na možnosť uplatnenia sankcií zo strany stavebného úradu za nedodržanie podmienok právoplatného stavebného povolenia. Zjednanie nápravy skontroluje stavebný úrad v priebehu nasledujúceho týždňa.

Odbor stavebný a životného prostredia
26. marec 2015

Štefan

Včera cca o 15.00 na tom mieste bola hliadka MsP, vyzeralo to, že riešili tento podnet. Neskôr pracovníci zo stavby evidentne niečo zbierali ale iba na jednej strane domu. Smerom k bowlingu a až k ulici V. Clementisa nie. Ani včera ani dnes, tzn. že veľké igelitové obaly z balíkov izolácie (napr. aj na stromoch a v okolí) zostali a ten stav je rovnaký (viď foto).
01. apríl 2015

TiBi

O UNICO INVEST je to známe , že nepoužíva, ako všetci , ochranné siete na lešenie. 99 percent " bordelu" by sa tam zachytilo a nerozlietavalo po okolí.
02. apríl 2015

Štefan

Trávnik v okolí stavby je už pár dní uprataný, ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania