Parkovisko Vladimíra Clementisa 19-21

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Andrej Štiavnický 11. mája 2022

Parkovisko je totalne preplnene, treba odtlacat auta (ak nezabudnu vyhodit rychlost). Hlavne v zime ak je zamrznute je to problem. Auta su dotukane od neustaleho parkovania v preplnenom parkovisku. Podpisovali sme aj peticiu ale zatial nepomohlo.

07. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.

Gmitterová, ÚKaM
07. máj 2013

Magdaléna Štiavnická

Takže my sme čakali na túto úžasnú odpoveď od septembra 2012 do mája 2013???? Je nedostačujúca, sitácia je alarmujúca, treba ju čo najskôr riešiť. Bývalý starosta nám sľúbil riešenie tohoto problému a keď nastúpil nový starosta, tak sa to znova všetko zastavilo. Chceme vedieť termín! Treba ďalšiu petíciu?? Všetky parkoviská v našom okolí sú už po rekonštrukcii, len na naše sa stále zabúda. Keď si k nám na parkovisko chceli dať smetiarske koše aj iné činžiaky, tak to sa vyriešilo okamžite!! Nám to zobralo z parkovacej plochy a čo z toho máme my??? Ako to niekto mohol dopustiť, že iné činžiaky na našom parkovisku majú smetiarske koše???
Žiadame, aby na každý byt bolo aspoň jedno parkovacie miesto. Každý má právo parkovať, neviem, kto navrhoval tie parkoviská predtým, keď ani na každý byt nie je parkovacie miesto.
31. júl 2013

mária

Situácia na tomto parkovisku je naozaj neúnosná, nie je auto, ktoré by bolo nepoškodené na tomto parkovisku, parkuje sa v 4-5 radoch a autá sa denne vytláčajú, parkovacích miest nie je ani pre polovicu bytov v tomto činžiaku....prosíme o vyriešenie tejto situácie
14. október 2013

Flego

Ak vo vašom bloku nebýva nejaký poslanec, tak môžete písať aj sto petícií. V našej ulici chýbajú miesta pre 75 percent áut a tiež sme naivne písali petície a počúvali sľuby od pracovníkov MÚ aj od politikov, že už sa to bude riešiť. Prvý list máme ešte z roku 2008. Potom som zistil, že veľmi dôležitým orgánom je Výbor miestnej časti, zložený z poslancov, ktorých sme si demokraticky zvolili. Tak som si na stránke mesta našiel trvalé bydlisko jedného z nich a šiel som sa tam osobne pozrieť. No poviem vám spadla mi sánka. Celá ulica bola jedno obrovské parkovisko s novučičkým asfaltom, žiadne natlačené a blokované autá, každý má miesto s výjazdom na cestu. Takže tam sú všetky peniaze na parkoviská a naivky nedostali nič. Takže vám odporúčam, nájdite si na stránke mesta mená poslancov za vašu miestnu časť a ich trvalé bydliská a skontrolujte si, či neinvestovali peniaze len do svojej ulice a na vás kašlú.
Ak zistíte, že to tak je, už ich viac nevoľte, prípadne ak voliť nechodíte, prehodnoťte svoj vzťah k voľbám, pretože rozpočet mesta tvoria poslanci a verte, že peniaze nedávajú prednostne tomu, kto napíše najviac petícií...
23. jún 2015

Magdaléna

Nič sa nezmenilo, len pribudlo viac áut počas dňa na našom parkovisku, dôvod: platené parkovisko pri poliklinike :-( Už nemáme šancu zaparkovať ani cez deň. Je to preplnené nonstop!
01. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pripájam požiadavku z VMČ č.4 z 25.3.2015, odpoveď z 22.5.2015

Zväčšiť parkovisko pred BD na ulici V. Clementisa č. 19-21 podobne, ako bolo zväčšené parkovisko pred BD na ulici V. Clementisa č. 16-18.

Požiadavka bude posudzovaná pri zostavovaní rozpočtu pre roky 2016-2018.
Konečné rozhodnutie o zaradení do procesu prípravy investičnej akcie (spracovanie projektovej dokumentácie a následnej realizácie) závisí od schválenia Komisiou dopravy a verejnoprospešných služieb a následne mestského zastupiteľstva.

MsÚ Trnava
29. november 2017

Matúš G

Tak konečne je to v rozpočte na rok 2018. Už len dúfať aby realizácia prebehla bez problémov.
24. apríl 2018

Matúš G

MZ schválilo zmenu územného plánu, takže vybudovanie parkoviska je zas o krok dopredu.
25. júl 2019

Matúš G

Poprosím nové info ohľadne vybudovania tohto parkoviska nakoľko to už dlhšiu dobu stojí.
10. máj 2022

Matúš G

Je uz parkovisko nenavratne stratené?
11. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
posielame na vyjadrenie na príslušný odbor, budeme vás informovať.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania