Neupravená zeleň - zabudnuté!

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Linči@nska 21. októbra 2015

Ani po 2 rokoch sa nic nezmenilo. Zo strany mesta bolo slubene zatravnenie a nasledne vysadba krikov. Zial ako bolo slubene sa nestalo. A pri sluboch to vacsinou aj zostane....

Nahlasene v roku 2013

https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/3637/zabudnute-znacenie-a-obrubniky-po-vykopovych-pracach-tankodrom

PROSIM o upravu "zelenej" plochy. doplnenie krikov alebo ine riesenie, aby sa zabranilo nicenia zelene do buducna. Pripadne vybudovania prijazdovej cesty k ihrisku a udelenie vynimky pre parkovanie na detskom ihrisku v urcenych hodinach.

22. október 2015

Marian

Aj ja som poslal podnet priamo na primátora 19,10,15 a navrhoval som dočastné riešenie,kým sa vybuduje parkovisko aby sa na kriticke body použili tieto tvárnice,ktoré sú vyhodené pri nemocnici.Viď obrázky.Dobrý deň pán ......
Váš e-mail sme poslali na vybavenie na Odbor dopravy a komunálnych služieb na MsÚ. ohlási sa Vám niektorý pracovník.
Prajem pekný deň.
Gabriela Schneiderová
Kancelária primátora
Mesto Trnava
22. október 2015

Linči@nska

Pan Marian, dakujem ze aj Vam zalezi na okoli a ze tu zijete a nie len byvate. Avsak betonove tvarnice, stlpy ci betonove kofliky alebo kamene nie su riesenim. Treba mysliet aj na prijazd zachrannych zloziek.
Stacia 3 dopravne znacenia. Tak isto zriadit docasne umoznene parkovanie na "ihrisku" ak sa tak da este nazvat. Aby sa nenicili zatravnene plochy. A samozrejme aj trochu sebareflexie a ohladuplnosti samotnych vodicov.
22. október 2015

MBN

Skoda ze nemam na Vas kontakt "Neznamy"by sme sa porozpravali.To riesenie mam aj ine aj som to predniesol na schodzi s poslancami za nas obvod.Ked chcete kontaktujte ma [email protected]
24. október 2015

marek

Pani..
je treba si vsimnut, ze mimo parkovisk (na ihrisku, miestach po byvalych prasakoch a pod..) parkuju zvacsa tie iste auta...o co ide: ludia tam neparkuju nieze by nemali kde zaparkovat, ale parkuju tam naschval. nie je mozne aby za bieleho dna niekto parkoval medzi cinziakmi. to je len lenivost a hlupost tychto ludi. A parkovanie aj ked len "docasne" na ihrisku? to snad nemyslite vazne. aj ked sa podla vas uz mozno neda nazvat ihriskom, stale to ihrisko je. A je primarne urcene na nieco ine ako parkovanie aut. Ake je, take je, ale je. Bohuzial.
Riesenie? tazke.. stlpiky, tvarnice asi nie. Ale skor znacenie, neustala kontrola. Alebo povolenie parkovania, ale od urcitej hodiny, aby tam ludia neparkovali cez den. Ale to zasa nezabrani tomu, aby nebola nicena zelen...
24. október 2015

MBN

Pan Marek ja som navrhoval tvarnice len docastne aspom aby nebehali po trave.To mi je jasne ze to neni esteticke ale pisete ze kontroly.Ale kdo ked kontroly cize Ms Policia sa vozi len po hlavnej ulice a tu ani nemrknu.A je tu moc ludi co si nevsimaju nic len prist domo k tv a hotovo.
24. október 2015

peter

môj názor je taký že ked človek chce zaparkuje ale nesmie mat tažké v...a
15. marec 2016

Peter

Ja navrhujem nech sa to celé zabetónuje a už budú dúfam všetci spokojní. Parkuje sa tu aj keď je parkovisko prázdne. Väčšinou tie isté autá tam stoja. Deti sedia aj tak pri počítačoch a bude kde parkovať :-(
15. marec 2016

Marian

Pesan ja som navrhoval spraviť parkovisko viď.foto ale na Mestskom úrade,nechcú "brat zo zelene" tak potom asi zničiť trávu je lepšie.Veď keď také parkovisko je vedľa na Golianovej prečo by to nemohlo biť aj na Nerudovej a myslím,že by to hodne pomohlo.
15. marec 2016

peter

treba osadiť dopravne značky a dávat pokuty je to otras tie chodníky je to ako tankodron
25. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
úprava terénu je zadaná firme, ktorá tento priestor spravuje. Keď firma dokončí prvú kosbu, zvážime ďalšie kroky, aby v uvedených miestach nestála voda.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
22. február 2017

Linči@nska

Dobrý deň,
chcem sa spýtať, ako sa veci pohli, pretože podľa informácii bolo vyčlenených 20 tis € na úpravu povrchu, kde sa odstraňovali staré "prašáky" bola navezená hlina a podľa informácii aj zatrávnené. Zatrávnené to však nie je, tak sa pýtam, či to bude mať pokračovanie .Dnes je situácia ešte horšia, časť zelene už nie je, zmenila sa na blato a vyjazdené koľaje od aut. Boli sľúbené kríky a úprava. Dodnes sa nič neudialo. Podnet bol podávaný v roku 2013. Ďakujem za odpoveď.

Pripájam podnet z roku 2013:

https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/3637/zabudnute-znacenie-a-obrubniky-po-vykopovych-pracach-tankodrom
22. február 2017

Marian

Pán neznámy ako je vidieť nič sa nedeje.Prídite na zasadanie výboru MČ do klubu dôchodcov 1.3.o 17:00 a môžete to tam poslancom nadniesť.
22. február 2017

peter

je to tam hrozné
29. november 2017

Matúš G

Parkovisko sa dostalo konečne do rozpočtu na rok 2018!
07. december 2017

Zuzana Zuzana

Trávnaté plochy na Nerudovej
Neviem či toto bolo práve šťastné riešenie - organizované výbormi mestských častí - odstránenie zvyškových betónových plôch pod tzv.prašákmi.. Dnes je situácia taká že chodníky sú totálne znečistené, tráva rozjazdená v hĺbke 30-40 cm, všade blato. Autá parkujú všade, na ihrisku, na chodníkoch, blato sa roznáša do vchodov. Tie trávniky sú tak poškodené že sa samé nezregenerujú a autá tam budú jazdiť stále. Aké je riešenie tohto problému?
28. november 2018

Linči@nska

Vážená samospráva, aj v tomto prípade sa čaká od roku 2013 na riešenie. Prosím o informácie, ako a kedy sa posunieme ďalej. ďakujem
14. február 2020

Linči@nska

Máme rok 2020 a stále nič, na zastupiteľstve sa hovorí o revitalizácii do roku 2023 ? 5 rokov a nič sa nezmenilo.
28. jún 2021

Linči@nska

Dobrý deň, prosím o aktualizáciu. Ďalší rok sa nič neudialo. Ďakujem
25. február 2022

Linči@nska

Vážená samospráva, týchto podnetov tu bolo viacero. Bola sľúbená výsadba kríkov, zatrávnenie, úprava terénu a pod. Dokonca schválený rozpočet na parkovisko ! Dodnes sa nič neudialo. Parkoviská čakajú už 3 roky na vyznačenie čiar, ktoré bolo sľubované a len sa odkladalo. Samozrejme už nemôžeme asi nič čakať, keďže odpoveď bude, je plánovaná revitalizácia sídliska. Avšak tento problém je tu už niekoľko rokov. Prosím teda o konkrétne riešenie. ďakujem za všetkých obyvateľov Nerudova, Golianova.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania