Chodníky plné blata

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Golian 27. decembra 2015

Prosím o vyriešenie parkovania. Kvôli trom miestam kde parkujú autá (ktoré predpokladám ani nie sú schválené na parkovanie) sú okolité príjazdové chodníky zo všetkých strán plné blata a vyzerajú ako poľná cesta. Mohlo by sa to riešiť zábranami ale účinnejšie bude ak sa tam dá zákaz vjazdu i keď sa tu vlastne jedná o chodník. Vopred vďaka. Miroslav

28. december 2015

Peto

Toto mame aj na spacinskej.. Šľak ma ide trafiť v topánkach s bielou podrážkou a bledych nohaviciach. Niektorí šoféri sú naozaj bezohladni.
28. december 2015

Filip

Toto iste mame na A.Kubinu, kvoli rekonstrukcii parkoviska za Merkurom. Ludia parkovali a jazdili po zeleni, lebo su lenivy prejist kusok pesi. Bohuzial si za to mozeme sami.
29. december 2015

trnafcan.tt

Toto je a aj bude všade tam, kde chýbajú parkovacie miesta. Nesúhlasím, že si za to môžeme sami, ale súhlasím s tým, že niektorí šoféri sú naozaj bezohľadní.
16. február 2016

Matúš G

Pekný hnus.
15. marec 2016

Peter

Tí istí tam parkujú. Aj keď je parkovisko prázdne, tak sa tam budú s autami trepať. Toto je len darebnosť, prejsť peši pár metrov.
24. marec 2016

Matúš G

Za sucha.
06. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k situáciám, ktoré sú dokumentované v tomto podnete, by už nemalo prakticky dochádzať, pretože spevnené plochy, ku ktorým autá museli prejsť po chodníku, čím ničili zeleň a roznášali blato, sú už na podnet VMČ odstránené. Podnet je vyriešený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
09. november 2017

Matúš G

Je pravda, že chodníky sú už čiste, lebo cez ne a blato nejazdia autá. Dokonca pribudli skaly na krajoch aby sa zabránilo ničeniu zelene. Problém je len ten, že toto je slepé parkovisko a auto sa nemá moc ako otočiť na konci.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania