Voda z cesty nemá kde odtekať

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Pe 27. apríla 2016

V prípade dažďa sa na Hlbokej 17 na ceste vytvára veľká mláka, ktorá nemá kde odtekať. Dva kanály sú trochu ďalej a vyššie.

V inom podnete (https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/27084/prepadnute-kanalove-vpuste-hlboka) sa riešil kanál asi meter od tejto mláky. Už je aj spravený ale s touto mlákou nikto pri oprave nepočítal.

Je možné to nejako vyriešiť vyspádovaním alebo dorobením nejakej formy odtoku do kanalizácie?
Ďakujem.

29. august 2016

Pe

Nie je tu žiadne vyjadrenie, ani kladné ani záporné. Dostal sa prosím tento podnet na príslušný odbor MsÚ?
31. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zabezpečíme premeranie súčasných spádových a výškových pomerov, na základe čoho bude možné navrhnúť riešenie úpravy komunikácie a jej odvodnenia. Termín realizácie bude závisieť od výšky finančných prostriedkov potrebných na realizáciu. Vzhľadom na výšku už vyčerpaných finančných prostriedkov rozpočtu určených na opravy komunikácií budú zvyšné (ostávajúce) finančné prostriedky viazané iba na realizáciu a zabezpečenie odstránenia porúch havarijných stavov. Podobné podnety budú evidované a poruchy odstraňované priebežne v nasledujúcom roku.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
19. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
začiatkom decembra 2016 bol v najnižšom mieste v telese parkoviska osadený vpust, ktorý bol prepojený rúrovým vedením na už existujúci. V prípade, že týmto riešením nebude odvodnenie postačujúce, v jarných mesiacoch roku 2017 zrealizujeme okolo jestvujúceho vpustu v zákrute úpravu plôch, vrátane jeho výškovej úpravy do nivelity komunikácie.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
20. december 2016

Pe

Dobrý deň,
označenie podnetu ako vyriešený by malo byť až po prvom väčšom daždi, lebo zatiaľ vôbec nevieme či je to aj funkčné. Navyše cesta zostala s výtlkom, ktorý tam predtým nebol!
20. december 2016

Pe

Dobrý deň,
označenie podnetu ako vyriešený by malo byť až po prvom väčšom daždi, lebo zatiaľ vôbec nevieme či je to aj funkčné. Navyše cesta zostala s výtlkom, ktorý tam predtým nebol!
02. február 2017

Pe

Na odbore dopravy nie je žiadny kompetentný pracovník!! Inak by sa nestalo to, že stav po oprave je EŠTE HORŠÍ AKO BOL PRED OPRAVOU. Tento podnet treba zmeniť na neriešený a pracovníkovi, ktorý sa podpísal pod túto opravu by to mali strhnúť z platu a nápravu by mal zaplatiť zo svojho.

Je nemysliteľné, aby sa práce robili narýchlo v decembri len preto, že vystávajú peniaze. Treba to urýchlene opraviť kým sa to úplne neprepadne (potrubie praskne ak už nie je prasknuté) a bude sa to robiť celé nanovo a znovu platiť.
03. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
práce na odvodnení uvedeného úseku budú pokračovať v prípade zlepšenia klimatických podmienok. Zatiaľ, teda do ukončenia realizácie, prekryjeme poškodený úsek komunikácie oceľovou platňou.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
24. február 2017

Pe

Mám obavu, že celá táto narýchlo zbúchaná a sfušovaná decembrová realizácia bola úplne zbytočná a nahnevala pomerne dosť veľa ľudí v lokalite. Dúfam, že niekto z MsÚ za to ponesie zodpovednosť za zbytočne vyhodené peniaze!
****
Veď ste vysvetlili, že sa to bude robiť v 2017, nikto na Vás netlačil tak načo ste to robili v decembri keď ste vedeli, že sa to nedá dokončiť (betónovanie v mrazoch)?
*******************
Voda z toho nového kanála jednoducho neodteká, tak načo to bolo dobré?
*******************
Aby to bolo viac ako 3 mesiace rozkopané a stav je ešte horší ako bol pôvodne. Výtlk tam nebol a teraz je, ale zatiaľ prekrytý železnou platňou, ktorá neskutočne hrmoce pri každom prejazde auta.

Dúfam, že v marci to dajú do prijateľného stavu. Myslené tak, že nie do horšieho ako to bolo predtým keď sa toho chytili.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania